Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan vam dan drzavnosti.
jao boze kakav blam... jos jedan dan u kome me stid moje drzave :-/
miro lazovic dugogodisnja ikebana
PA zar nije ovo krsenje ustava i napada na BiH i opstrukcija??? Gdje je sad 600 policajaca i operacija??????
vi sto lozite narod ,mars u sto p... m nije vam ovo 92 udbasi
ne krsite ustav!
MA ODVALI VRATA I SLAVI J.BEM LI IM SVE NAJMILIJE. TREBA IM REĆI DA OVO NIJE R.S. NEGO NAŠA BOSNA . TREBA PONOVO AKTIVIRATI ZELENE BERETKE I PATRIOTSKU LIGU BIH.
Pa vrijeme je da se ruse vraa, grancie, diktaura, opstrukcije, fasizam, terora genocidne tvorevine! Bolje slomit vrata danas nego da e za koji dan LOMI OPET SRPSKI FASISTA I UBICA! dje se to moze uradit na dan drzavnosti da jedna banda pljackasa i rusitelja bih-e ZABRANJUJE ulazak u svoju glavnu instituciju! ZAR STA dozvolili bosnohercegovci da vas GAZE srbiija i srpski genocidasi na zemlji svojih pradjedova??? TIHICU DA BOG DA TI DJECA UMIRALA KO I SVA FAMILIJA KO STO SU DJECA I GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE!
Sta vam rade (opet) cetnici u po Sarajeva
Ko je mazno kljuc od vrata ja bi to sikerom razvalio