Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove sto ascare traze belaja, pa po ovakvom kijametu se qurce i glume samostalne planinare, treba dobro po džepu opucati, da im više egzibicija u životu ne padne na pamet. Zna se kad se po planini hoda!
e fino, sad je mecava, nista se ne vidi, odo sam na bjelasnicu valjda se necu izgubiti
ZNA LI OMLADINA da se prvi meteorolog objesio u opservatoriju jel je mislio da je Sudnji dan .Naime toliki vjetar ,minusi i snijeg su doveli do ludila covjeka koji je spreman ,obucavan , otisao raditi posteno Nikako mi ne ide u glavu koliko neko misli da je sposoban i jos povuce za sobom druge
Evo ja sad dosao sa bjelasnice, i nije ni blizu slaba vidljivost kako zna da bude. Medjutim, za neiskusne skijase i ovo zna biti problem ako ne poznaju teren a staze uopste nisu obiljezene.
Nadam se da ce osobu pronaci zivu i zdravu.
ĐENERAL SRATKO POŠO ZA KALINOVIK
NIJE NEGO RUDONJA DUDUK
To Dino Konakovic duma po snijegu!