Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ @ HALO BA! Maloumniče zguženi, jedino što ne postoji je RS! Sve ostalo gore navedeno postoji! MRŠ!!!
neku vecer sanjam ja krenuo ja iz moje Tuzle u Bijeljinu poslom kada ono na medjuentitetskoj linij granicna kontrola. psujem ja sta god ima, govorim granicaru EU ukinula granice a mi ih podizemo
Dodikovi palikuce!
nije problem u velikom slovu,nego je problem u geografiji i nazivu brda koje gori.banj brdo na prostoru Bosne i Hercegovine ne postoji.procitaj malo maloumni stvore.
treba zahvaliti klixu sto plasira srnine vijesti na stvaranju granice izmedju entiteta - kad cete postaviti i rampe na prelazima? jos vam samo to treba bijednici jedni
Ovo sa pozarima je previse... Pocinjem da sumnjam da neko eksperimentise na nama...
J**o vas veliko slovo u te masne čmarove koje ne dižete sa stolice! Zar ne vidite da neko pali državu! Čuj veliko slovo! Jel to najveći problem u državi oca vam vašeg j***m! I ovom @Slovo i @khmmm.. Stoko jedna maloumna!
oooj ne pismeni stvoroviiiiiii.. nije u pitanju banj brdo,nego Ban brdo..prvo se malo informisite !!!!!!!!!!!
Zar se to ne pise velikim slovom?