Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ganjas pravdu i hoćeš dobro, ne igraš kako SDA svira odmah ne valjaš. Nažalost to je BiH. Al vjerujem da će Gordana uspjeti u svojim namjerama. Zato puna podrška za Gordanu.
Šta je SDA mafijaši. Smetaju vam pošteni tuzioci i sudije. Nema više rospije Meddžide da uništava nevine ljude kao što je ona uništena u paklu droge. Respekt za Gordanu Tadić.
@ralph05 bagra SDAovska
MEDDZIDA FUTA OBICNA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da li je ova neka scepina pudlica? Veliki broj SBB botova opet plavi komentare.
SAMO NAPRIJED U BORBI PROTIV KRIMINALACA I ZA PRAVDU GOSPODO TADIC NADAJMO SE DA CE TE ISTRAJATI...
ona nema silikone... ali ima kalabu od 34 cantimetra
1. Salakovac nije hrvatski niti će ikad biti; 2. Zna se gdje granica normalne države sa pedokatoličanstvom (šantićeva); 3. Komesar je neobrazovani ustaša-uzpovac, kao i njegov mentor potencijalni ratni zločinac čović; 4. Sarajlije po cijenu oružanog sukoba šaljite migrante u Salakovac, nemaju hrvati ništa s tim; 5. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.IZABRAT ĆEMO VAM GA I NEĆETE TREĆI
Bagro SDA-ovska, sve posteno vama smeta.
puna podrska ... trebat ce vam u borbi protiv kriminalaca.!!
BRAVO Gordana Tadic, konačno pravi tuzioc a ne kao narkomanka Kreso ! Zivjelo pravedno tuzilastvo,vladavina prava i davno zasluženi ZATVOR za SDA mafiju!!!
Sve po Zakonu i Ustavu. Tako treba, pa valjda nam ova drzava i krene na bolje jednog dana sa ovakvim ljudima! Bravo za gospodju Tadic.
al ne shvatam, ona je prekršila odluku iz 2003 jel kada je SIPA trebala preuzeti kontrolu, u biti, za mene ovdje Gordana saziva nepostojeću udarnu grupu, a SIPA ne izvršava zadatke koje je trebala preuzeti 2004. Ne zna se ni ko pije, nit ko plaća, nema sistema pravosudnog uopšte.
Lanaa - šta je tu po zakonu i Ustavu. Pročitaj tekst kako valja!
Neko se boji pravne države meni se čini
Losi novinarcici Klixa koji djeluju po direktivi Pizdica i vi ste postali blago retardirani. Okrenite se na pravi put bolje bi vam bilo.
samo zakon i ustav, tako treba
puna podrska, ovakve osobe nama trebaju, treba nama neko da postuje zakon i ustav i onda odmah me valjas
Ovaj Klix postao ocigledno javno glasilo SDA-ovog Gatackog klana. Vise se ne zna ko kosi, a ko vodu nosi. Bakir ne vjrruje vise ni sam sebi.
ne shvatam, može li netko da mi objasni ove pohvale za gordanu, zar njena odluka nije neustavna, zar SIPA nije trebalo samo da izda naredbu za hapšenje, te da sa dokazima ide o počinjenom krivičnom dijeolu ide prema tužilaštvu koje formira slučaj i ide na sud, kao u svim normalnim zemljama, zar SIPA nije trebala da djeluje, a ne gordana da saziva neku "udarnu grupu" koja je prestala sa radom 2004, tužilaštvo sa sipom treba da vrši istragu i formira slučaj za sud
Postroji mafiju nek.znaju gdje im je mjesto!!!!