Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sansa Ma kakva crna Juga? Znaš kako kaže ona pjesma: Tike, tike tačke, nema više vraćke... Svak\' nek se zabavi o svom jadu, bez da previše prdi okolo, k\'o što prde i Srbija i Hrvatska, a šuplje k\'o prazan bunar.
Nama svima je jedina šansa nova Juga.
u bosni žive hrvati, srbi i nekakvi muslimani, koji čak nemaju ni narodnu pripadnost. vi ste zadnja izdrkotina na svijetu. drk, drk, drrrrk.... lojavcu u po usta.
SA TOLIKIM PROPUHOM IZMEDJU TA TVOJA DVA KLEMPAVA UHA DRUGACIJI ODGOVOR I NISI MOGAO \" SMISLITI \" . NEKA TI NEKO PROCITA I POKUSA OBJASNITI GORE NAVEDENU IZJAVU HRVATSKOG MINISTRA .
Pokakim ti se iz debelog guznog crijeva gospoji na lice budalo.
ZAKLJUCAK TE TVOJE ANALIZE JE : TI SI MENI MOJ A JA SAM TEBI SVOJ .
TAKVI KAO TI NE ODLUCUJU A NITI CE RAZLOG JE VRLO JEDNOSTAVAN : DEBELO GUZNO CRIJEVO TI JE NA VECEM STUPNJU INTELEKTUALNOG RAZVOJA OD VELIKOG TI MOZGA .
Resenje za probleme u Bosni Iz popisa u Srbiji ,pre svega Turskih isto ko i prateci menjanja imena u Srbiji mozemo zakljuciti da je najveci deo tamosnji muslimana ustvari nastao od islamiziranih Srbijanaca,ti Srbijanci-muslimani su dobrovoljno iz protesta napustili Srbiju posle ustanka i preselili se u Bosnu,resenje Bosnjacke dileme je da se ti \"Bosnjaci\" vrate u Srbiju,odnosno Hercegovci i u Albaniju Hrvati ionako iz ekonomski razloga imaju sve vece razloge da napuste Bosnu Iz tako dobijenog teritorija napraviti zoloski vrt ,i vrsti prebrojavanje medveda svake druge godine
Praviš se pametan a glup si ko točak.U Bosni nema Hrvata,postoje samo Bosanci katoličke,muslimanske i pravoslavne vjere.Hrvati su u Hrvatskoj majmune.
trebalo bi povecati pdv za sve sto dolazi iz hrvatske i srbije tako da postane ne konkurentno i da se koriste puno puno vise domaci proizvodi, stimulira domaca proizvodnja... i naravno pozdrav za nase komsije
Poturice samo se tješite i patite a tu priču o Hrvatima u takozvanoj BIH okači mačku o rep,Hrvatska voli i poštuje sve Hrvate ma gdje bili.Sad kad vas ogradimo ko stoku a to i jeste kad uđemo u EU,ma jedva čekam ima da pocrkate i od muke i od gladi.
hocemo li izvoziti preko peljeskog mosta?
PRAVITE SE VECI HRVATI OD NJIH SAMIH . ONI TO NE PRIMJECUJU , OVDJE TO NE VOLE , TAMO NISTE A OVDJE VAS NEMA . KADA NAPRAVE MOST ZAOBILAZIT CE VAS U VELIKOM LUKU . SAMI STE TAKO IZABRALI .
šansa za Herceg-Bosnu, Varta 24% neka traži svoju šansu u Arapskoj uniji, čuo sam da šeicima treba radne snage za čišćenje klozeta
Ne zanimate nas ni za ku.ac pravicemo poslove samo sa Turskom, Iranom, Malezijom...