Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA JE CIRKUS STRANKA SVAKAKO!
Vjerujem da ste svi vi koji ste pravili vlast s SDA znali ili ste trebali znati da će vas kad tad odstraniti i potrošiti. Radeljaš je bio minstar u vladi SDA, njemu su i glave došli kad je počeo zadirati u njihve apetite. Moj glas 2018 ide onima koji jasno prije izbora kažu da sa njima neće u bilo kakvu vlast.
Sve one koji su bili u ratu izbaciti iz politike,jer dobar ratnik los politicar.Ratni ministri igraju u mjestu preko dvadeset godina i dje ce stima im ovaj rezim..
Kad tad ce se osvetiti don fahro samo se vi zajebajite...
cestitam ljudima kojisu smjenili izdajnike iz fahrine stranke a fahro r je gori od fikreta abdica
Glasali ste za "velike" bosnjake iz SDA, moralne vertikale, i sta je sada problem?
Bilsena na aparatima
Bez Govnazda Prdazda klix bi propao.
Brate...kako ti mrzis Gorazde...registrovao si se zbog Gz. Vjerovatno ti je neki gazija sa Drine ženu ili mamu derao ko krpu.
@valerij lobanovski, nažalost ovog svijeta postoje ljudi kao što je i ovaj "whey"!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto dobro funkcioniše koalicija u pm
JEDINI VECINSKI NAROD NA KUGLI ZEMALJASKOJ KOJIM VLADAJU MANJINE! ENO I JAJCE IZGUBILI OD TURBO FOLK POKATOLICENIH VLASKIH USTASA KOJIH IMA POLA FRTALJA, A NASELJAVAJU SE PLANSKI PO VECINSKIM BOSNJACKIM OPCINAMA I PREUZIMAJU VLAST (CITAJ STOLAC, CITAJ ZEPCE, CITAJ MOSTAR, CITAJ CAK I JAJCE)!
SAD CE FAHRO GLUMITI OPOZICIONARA, ONO ZAUZIMAJU FOTELJE, UZIMAJU LOVU, A ZA NISTA "NISU" ODGOVORNI?
traziti ostavku svih njih, i premiera i ministara... pad vlade je zapravo rasulo, bar mojim ocima gledajuci...
SAD CE SDA I SBB POLITICKI HAJVANI TIPA RADELJASA I FEJZICA UVESTI NETRD KO U SREBRENICI.
sad ce da se otvaraju nova radna mjesta :D :D
SDA i poslanici/trgovci na vlasti u Gorazdu.... Interesantno....