Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kao Top lista nadrealista. Ministar falsifikao diplomu i nikom nista!
Ovog lika znam jos 2004 i tad je je lagao po studentskom domu Bjelave da je apsolvent.Stalno je bio pijan i dangubio skoro dvije decenije i evo sad ministar.Gulio je raju uvijek i svima je bio dužan i sad će kao on voditi finansije.Stvarno u ovom Gorazdu moze i kubni idiot odlucivati o svemu.
Presuda ne predstavlja smetnju da i dalje obavlja funkciju ministra s obzirom da je kasnije diplomirao ekonomiju na Internacionalnom univerzitetu u Brčkom, kaže tužilac Draško ??? MOLIM !!! KAKO NE PREDSTAVLJA SMETNJU !? Postoji nešto što se zove moralna i politička odgovornost. Osoba sa ovakvom kriminalnom energijom ne treba da radi ni u jednom organu javne uprave, a kamoli da vidi ministarstvoi to finansija.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U mene, u brata, u Goraždu, u sina, u bubregu našli kamen😀😀😀😀😀
Ispade svi u Goraždu imaju kamen hahahahaha
U kamenu bubreg... ili u bubregu kamen...???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve što imam u životu sam ukrao, jedino što sam kupio je diploma
Na stranu uslovna kazna ali ja bih se od stida povukao
sta cuda koda je on jedini samo me interesuje koliko ovi sto komentarisu imaju laznu diplomu sav sistem korumpiran a vi osuli paljbu po jadnom ministru sta je kriv samo lazna diploma
Toliko ima dobrih i vrijednih studenata koji su rezultatima na fakultetu briljirali, a sada bezuspjesno traze sansu zeljni licnog uspjeha, ali i da doprinesu nesto sredini jer imaju znanja i sposobnosti. I umjesto da se jednom takvom mladom covjeku konacno dala sansa u nudi da ce isti primjeniti stecena znanja i pokrenuti ekonomiju zaposljavaju se podobni ljudi, nekvalificirani prevaranti, mafija i u tome vladajuce strukture ukljucujuci sudstvo ne vide problem. Grobari BiH drzave.
Cirkus od prava i pravosudja.
Ja drzave, sudstva .... i govana
Ne znam u čemu je problem! Svakako smo se navikli na korupciju u skoro svim porama BiH društva, počevši od najmanje ka najvećoj! Čovjek se jednostavno snašao u životu.....što nam je on kriv, kada smo mi dopustili njegov položaj i sl. Kako bi se reklo u općini Stari Grad (Sarajevo, Vrhbosanska županija), ovo je "merhametli čovjek"!
Ma, jasno je. Nema korupcije....
eto Bakirove poruke narodu: - vi koji imate fakultete na biro! A vi koji nemate, falsifijujte i učlanite se u SDA!
Dokle god drzava dopusti otvaranje fakulteta po raznim vukojebinama gdje se diplome kupuju kao u nadrealistima nema nama napretka jer nam upravo ovakvi i slicni vode drustvo i nalaze se u lancu odlucivanja. Dok mi moramo propisati krv da bi diplomirali na drzavnom fakultetu.
ma iz ove države pod hitno bježat, ovdje obitavaju samo vukovi
@malosutra633 ja sam miš, pa prije nego me pojedu vukovi bolje da odem
Eto sad smetaju i falsifikovne diplome!
Mene sramota čitati ovaj članak :)ovo je vrhunac svega mi..hahaha..pisanje i sranje po ljudima koji su teškom mukom akademici postali.Al gutaj i idi dalje..bježi ba😊😊
A vratiti pare koje je zaradio kao ministar? Konzna kolikonjoš ovakvih "stručnjaka" ima, naročito u manjim sredinama, a poštena djeca koka su učila i odricala se mnogih užitaka ne mogu radizi ni kao portiri, a kamoli šta drugo.
Mi bošnjaci smo najgori neprijatelji sami sebi i krivi smo za ovakvu nakaradnu državu