Goražde: Kad ministri "igraju" mimo vlade i premijer čeka na klupi

Piše: E. A./Klix.ba
25.11.2015. u 17:16
98
11
Goražde: Kad ministri "igraju" mimo vlade i premijer čeka na klupi
98
Goražde: Kad ministri "igraju" mimo vlade i premijer čeka na klupi Foto: Klix.ba
Dan državnosti BIH bio je povod i za neoficijelne susrete zvaničnika, pa je delegacija SDA iz Zenice predvođena dopredsjedavajućim Skupštine ZDK Jasminom Duvnjakom, stigla u Goražde. Politička pitanja bila su u drugom planu, a stranačke kolege postale su "ljuti rivali", ali na parketu dvorane "Mirsad Hurić“ igrajući nogomet.
Za tim SDA Goražde koji je predvodio Mirsad Žuga, zamjenik ministra finansija i trezora BIH, igrali su i kantonalni premijer Emir Oković, ministar MUP-a Nijaz Musić, i dopredsjedavajući općinskog vijeća Nedim Kunovac.

Ekipu "Zambaci“ iz Zenice predvodio je zamjenik ministra pravde BiH Nezir Pivić, igrao je i Jasmin Duvnjak i nekoliko vijećnika iz općinskih vijeća Zenica i Žepče.

Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba


Susret su s tribina budno pratili predsjedavajuća Skupštine BPK Goražde Aida Obuća i ministar finansija Nudžeim Džihanić koji je ostao van igre. Bez obzira na to pobijedila je SDA Goražde i to 3:1. Niko od ministara nije dao go, a strijelci za Goražde bili su Edin Hubanić, Adnan Perla i Aldin Tanjo.

Revanš se očekuje uskoro u Zenici.


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: