Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Gorazde
Još nisam upoznao stariju osobu a da ne žali za tim vremenima!
bake danas na poljinama -- prenosi anadoly agency -- vaceli dan pio čajeve i očajavao zbog vakih ispada bošnjaka... ;)
Jedino smjesnije od hrvata dokazanih fasistickih sluga jeste kad bosnjo se pravi antifasista i slavi lik i djelo covjeka za kojeg su svi uredno glasali da se njegova tekovina urusi.
Bravo!
Druze Tito mi ti se kunemo!
Ja sam kao dječak 1980-1981 radio na izgradnji ovog spomen obilježja, a i danas tu živim.Najviše nostalgije za Titom imaju Srbijanci , ali nemaju hrabrosti da to u Srbiji javno izražavaju. Tokom godine, a naročito u periodu Maj-Septembar mnogobrojni prolaznici iz Srbije svakodnevno zaustavljaju vozila i slikaju ili snimaju ovo obilježje,te se čude kako je ovo jedno od rijetkih mjesta gdje se čuva uspomena na Josipa Broza Tita.
sVAKA VAM ČAST, TITO JE JEDAN JEDINI DRŽAVNIK VRIJEDAN POŠTOVANJA U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI ALI SVE DO DANAS. NI JEDAN JEDINI POLITIČAR SA OVIH PROSTORA NIJE TITU DO ČLANKA NITI ĆE BITI (A MRTVI PADOŠE DA BUDU VAŽNI I BITNI) KAO ŠTO JE TO BIO TITO. JEDINI DRŽAVNIK ZA KOJIM SAM SUZU PUSTIO. SVE OSTALO JE TRLA BABA LAN DA JOJ PROĐE DAN, NISU NI SVJELSNI KAKO SU NEBITNI I NEVOLJENI. OVI POLITIČARI NAM JEDINO DADOŠE SLOBODU (BEZVRIJEDNOG) GOVORA I GLADNE STOMAKE. POKRADOŠE SVE!
@Sapojko Sapunaru Demokratija je opasna u krajevima (Bosna i Hercegovina) gdje je pismenost samo elementarna! Evo, da li zadovoljan, pišem malim slovima i bitno je da mi je to jedina zamjerka. Tebi zamjeram što si živ, trebalo da je umreš. Utopio si se u lopove, lažove u ovo nikakvo društvo koje nas kao vodi gdje narod jede iz sirotinjskih kuhinja i kontejnera a gdje se ,,neljudi,, bogate guleći sirotinju. Tvoj komentar potvrđuje moj komentar! Umjesto da se stiši ti pišeš bajke, LAŽ
@Sapojko Sapunaru jesi to na youtube vidio Top 10 a? Lol
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čistite spomenik zagorskom isprdku, a isti vas nije priznao kao naciju i narod sve do 1971 god, čak vas terao da se izjašnjavate kao Srbi, Hrvati ili Jugosloveni. Sramno!
Joj jesi zatucan Boze sacuvaj.....
Neka si ti nebeski hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Ako Bog da uskoro ćeš baš na nebo, da se malo pročisti ovaj dio zemlje od neljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BUDALE.....
Nažalost davno je trebalo i na teritoriji cijele federacije