Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@99% Pitaj sve zapovijednike Harmije gdje su ratovali 91 i u kojim odorama i protiv koga pa ćeš vidjeti da su napadali Hrvatsku, uostalom većina agresije na RH je bila sa teritorija BiH!!!
@kapalan Ma hebo Dragana, za njega se zna šta je, lopov, nego je tebi važno da su ljiljan i Berina Hrvati?! To je najvažnije!
Je li na misi bila zastupnica u Domu naroda iz reda hrvatskog naroda Berina Fejzić?!
Ni Dragan nije Rvat.
Meni danas Kristina iz Sarajeva farba jaja poslije iftara.
e jeste ludi obojica..
@2024; Kakav ti vuglaš i prostitutka bi te za lovu preskočila...
Paskrs.
Zaista lijepa poruka. Bila bi još ljepša da je došla od župnika iz neke hercegovačke župe.
nesto ne vidimo od hodza ovakvih poruka
@tuta ...kada budu muslimani napali HR onda se javi :) ...što niste '92 slali lijepe poruke?
Problemi su kod nas nastali kad je činjenje dobra komentiramo i shvatano kao slabost da nekažem mahana i kad su se dobri ljudi prestali cijeniti.
Tako je zupnice sa Drine👌zivjeli svi narodi u ljubavi prema Bogu kako god ga zvali Zivjela Bosna i Hercegovina 💓