Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako kažu u tkz Federaciji, a u RS šta tamo kažu?
Tako svaki pop priča dok je u Federaciji. Čim ode pokaže svoje pravo lice
Nemojte se rugati, ali stvarno ne znam šta znači paroh i jerej? 🤔
Paroh ima pare, a jerej je kao onaj što ima pare ali škrt pa nije jevrej već jerej
Ne znam ni ja šta znači imam, ali me briga hoće li mi se neko zbog toga rugati. Tako se nemoj brinuti i ti. A ako baš hoćeš da naučiš, odeš na www.staznaci.com i ukucaš traženi pojam. Internet je čudo.
Vidi se u Doboju i Janji kako miriše
Mir je super.Ljubav baš nije pod obavezno.
Al u curku. Ima nekih 300 godina tvoja braca blagosivaju cetoslave koji se lahko naoruzaju i kolju djecu i siluju zene i jos pored toga budu nagradjeni. Kako vrijeme prolazi, sve je jasnije da je srpska nacija korov koji treba kiselinom iskorijeniti