Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite u Njemacku dje cijene vas rad,a ne da prosite od ovih mafijasa koji zbrinjavaju deveto koljeno..!
Svaki srajkac po na osob........... Trebao bi da javno ...kaze za koga je glasao ..... ! Da ne dolazi do zabune ili obmane javnosti ☝️nevjerujem nikome ..!
Idite lagano u Njemačku ili u tri p.m.
Jedno je sigurno pojma nemate o poslu ili njemackom jeziku tako da vam veca lova i me teba
Oduzmite od vjećnika, općinskih i ostalih političkih uhljeba pa raspodjelite tamo gdje treba!
hjebo vam ja mater SDAovsku.
@Mehdi07 ti si onaj SDA psiho-poturica?
i ljudi koji uplacuju zdravstveno uplatili za mjesec a kad dođu u bolnicu ovi dr ih vrate. treba traziti povrat novca
Mogu li i gradjani strajkovati pa da vam ne placaju doprinose
@krait ocigledno da si medicinar pa sve gledas samo iz tog ugla. Da si poslodavac i da uplacujes zdravstveno osiguranje pitao bi se kome i za sta placas toliki iznos. Zdravstvena zastita je ravna nuli. Gledate samo koliko cete odnijeti para iz fonda kucama. Konkretno na slici u Gz su neradnici i neznalice. Pobise ljude.
@krait PIO/MIO nema veze sa zdravstvom. Zdravstveno osiguranje je posebna naknada koju uplacuju poslodavci za uposlenika. Država je definisala zakonom koliko se uplaćuje u fond zdravstvenog osiguranja, to je tačno. Međutim, to se uplaćuje za zdravstvenu zaštitu uposlenika (između ostalog za plate medicinskog osoblja, lijekove i sl). Pitanje je šta za taj iznos koji se uplati dobije osiguranik. Veliku nulu, a ovi hoće samo više sebi i to je to.
što niste ko i svi normalni ljekari pootvarali svoje ordinacije sa opremom iz bolnica .. ujutro se stupasite na poso i naručite pacijente za posljepodne da vam dođu privatno ..
@zbrojovka haha, pa pola ovih što su na slici to već rade. Da ne pričamo o talovima sa farmaceutskim kućama. Mito i korupcija.
@zbrojovka haha, pa pola ovih što su na slici to već rade. Da ne pričamo o talovima sa farmaceutskim kućama. Mito i korupcija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)