Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momak, a vama sto cuclate nargile svaki dan neka vam ovo bude primjer. Sve najbolje momčino!!!
Daj ti momčino nama ovdje kakav svoj broj ziro računa i da ga klix zvanično u članku objavi. Tvoje čojstvo vrijedi nagraditi svakom nagradom.... Sretno momčino
da si slušo narod, došli bi ti s Hayata da ti doniraju koke
Gigant .. mozemo svi uciti od ovog momka .. 👍
Tko nije pogledao, neka pogleda njegov nastup sa bratom i sestrom na Face TV. Svaka cast decko!
Ima li neko neki broj telefona, adresu ili ziro racun? Za drugaciji komentar nemam rijeci osim da vraca naduda ima jos dobrih i cvrstih ljudi
Bravo lutko!
Momak ima karakter koji nemaju ni oni dosta stari od njega,a i ta njegova djevojka.Covjek se pita da li ovako nesto jos uvjek postoji kad vidi sve idiote od danasnje omladine koji nisu u stanju sebi pomoc.
imal neki kontakt da se pomogne njima
Kako mi je nakaradan taj sistem socijalnog - s roditeljem je uredu živjeti 5-10-20 godina u kolektivnom smještaju ili nekoj straćari, ali kad roditelja više nema, onda taj smještaj nije više nije adekvatan za porodicu koja želi biti skupa. Pa zašto onda to socijalno na vrijeme krene u rješavanje "adekvatnog" smještaja, a ne da razvaljuje porodice šaljući po "SOS kućama" da žive odvojeno sa neznancima? Kakvo je to rješenje? Nije materijalno najbitnije u životu.
safete bratino moj ne daj se, guraj svaki dan pa makar metar a ne kilometar
svaka cast!
Bravo dečko, sve naj vam želim!
Meni na kuči stoji logo world vision na vratima. A i poznam osobu koja tu radi. Ja kad bih slušao komentatere na klixu, umro bih od bijesa. I ja bih vjerovao u tablete, vakcine, čajeve, ulja nakih droga i sjemena...itd. Ali ne, ja znam bolje od doktora, države, farmaceuta, ama sviju. Znam izlječit sve bolesti takozvanim postom. Osim možda pokoje prerijetke ako je genetska. Postite, ozdravite, ogladnite, jedete novu zdravu hranu.
Svaka cast legendo, psiholoski teska odluka vrijedna svake pohvale. Kroz njih ces pronaci i sebe i obrnuto a biti motivacija za sve prepreke u zivotu. Zelim vam sve najbolje!
bravo kralju svaka cast ako Bog da da se drzite zajednk uvijek
Bravo legendo kapa do poda❤️