Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ne pitate Zorića koliko mu je tata pobio muslimana prije nego što se ovaj, kao, osvijestio
u RSu pravi Apartheid
tako je momcino!!! istina i samo istina !
Srecom malo je takvih kretena kao sto je goran
Ubiti 102 djeteta i negirati to, opravdavati pod izlikom branjenja srpstva od Alijinih mudžahedina. Jesu li ta djeca bili islamisti? Istovremeno plačući za svojom djecom iz drugog sv. rata. Kako?
@pussylover Srbima je potrebno moralno čišćenje koje nije na vidiku. Oni umjesto toga rehabilitiraju četnički pokret, brane ratne zločince za koje znaju da su to i milion sličnih stvari.
@Les Paul Mogu slobodno reći,apsolutna većina srbijanaca su bolesni u glavu,prosto je nevjerovatno da ljudski um takve zločine može negirati,dokazane zločine,PAZI ČOVJEČE,grobnica "tomašica",cio svijet vidio,oni ne vide????????????????????????????????????jel bolesno.? ništa,rješenje je jednostavno,oni će negirati a mi spominjati i opominjati decenijama,pa će mo vidjeti rezultat.
Zoricu moze kako da ne moze, pleme bez obraza i casti je najvece lazi u svojoj istoriji pretvorilo u istinu, sto im je i nacionalni interes.
Svaka cast gospodinu Pericu! Takve tonove iz Prijedora nisma ocekivao. Mislio sam da je ona doktorka usamljena lasta. Ono sto me obeshrabruje su komentari na ovaj clanak. na brzinu sam ih preletio i ni jednog razumnog nisma nasao. Zalosno.
NAJNOVIJI INTERVJU DZEVADA GALIJASEVICA (NIJE NA BHRT-u) https://www.youtube.com/watch?v=gOWeMrAT5_0 Dzevad Galijasevic: Bosnjaci Su Srpskog Porekla I Oni Se Moraju Pomiriti Sa Tim!!!
@poker COVJEK!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
a jesmo vas tamanili kao bubašvabe
roditelji su ti bubasvabe jajaro, vi ste jedino pleme koje se hvali masovnim ubijanjem civila
...more jarane......samo nečim prekriju....k'o na Vjećnici 😉