Nakon pokazivanja srednjeg prsta
120
Goran Dodik ponudio ostavku na mjesto predsjednika Igokee
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blentav na brata !!
ONI TI GA PUSHE DODICHE, DODICHE, DODICHEEEE!!!! Ovdje su pravi srbi, ovdje u BiH, a ne tamo iz nekog Beograda. Otamo dolaze pothurice, OVDJE SU PRAVI SRBI. PA DODIK JE JEDINI PRAVI SRBIN, PRVJERITE NJEGOVU LOZU VI IZ BEOGRADA. ONI TI GA PUSHE DODICHEE, DODICHEEE, DODICHEEEE.
A vidi onog uhljupa u koznjaku ... 0:43
@Legend Izvini nisam te prepoznao. Jel onaj fakultet kod Sokoca ili u Foči? Kod vas Srba sve kobejagi neki "ekonomisti" a nešto teško vam ide ta ekonomija. Gledam po vijestima sve štrajk do štrajka....
Vise mi na tebe lici da imas 8 razreda osnovne, sudeci po gramatici i pravopisu, te argumentima. Inace ja sam diplomirani ekonomista.
http://www.youtube.com/watch?v=w-fmjVeIdLk
@@Legend Sve sam ja tebi dobro napisao. To što ne shvataš poentu mog posta je očekivana reakcija svakog neandertalca koji ima jedva 8 osnovne.
Znas li sta si htio da kazes, sav se spetlja jadan
@ IGOKEA A šta ćeš ti na ovome sajtu aku ti nije stalo do našeg mišljenja? Koliko ja vidim iz moje perspektive imate pun k---c svojih sajtova pa tamo idi traži istomišljenike sa kojima ćeš prditi u istom pravcu. Znači da si dvoličan kao i svi Srbi koji ovdje "kobejagi" brane Srpstvo iz ugodnih stanova locirani po mrskim Vatikansko-katoličkim državama zap. Evrope...
Covjek pokazao srednji prst, nije prilicno predsjedniku kluba, ali nije ni strasno da bi se dizala tolika fama. Nego, vas generalni problem Bosanaca je sto se propalice na svakom polju pa vas sad pojede i USPJEH VELIKE IGOKEE. Nemate ni ponos ni dostojanstvo, vidim da ste Igokeu poceli i svojatati kao 'vaseg predstavnika' - zao mi je nacijo Evroliga ce se igrati u Laktasima, ne u Te.h.era.nu. A vi malo poradite na zivotnim i moralnim principima,to vam je sve sto vam ostaje.. Laktase necete ni vidjeti, Igokeu pogotovo, Bosna vam je propala, i Hrvati vas j.e.b.u. Zivot sebi zagadjujete mrznjom do te mjere da se svakodnevno bavite S.R.P.SK.IM POSLIMA ( citaj: dok mi o vama ne razmisljamo i 2 sata u toku jedne godine), portali su vam prepuni "SRPSKIH vijesti" ... IGOKEA DO EVROLIGE, A VI C.R.KN.IT.E! ***DA DODAM OVOM PRIMITIVNOM SELJAKU STO FORSIRA ENGLESKI, MI SRBI SMO TOLIKA GOSPODA U ODNOSU NA VAS DA OVIM ZAVRSAVAM RASPRAVU. Prijatno
Bahati seljakluk koji je prisutan na svakom koraku u BiH
Čuj ostavku, što nije ponudio lovu nazad koju je "OBRNO" od kako Bog po zelji hoda .
hahahahah kakav brdjanin
Ала си забалијо ,ти си писмен кретен ево ти па мало читај.ви Бошње не можете без спомињања мајјке,да ми је знат која тебе изњедри и васпита.
Ovaj sto je replicirao igokea ,za minutu dobijo 40 lajkova,e kliksovci
Eto ti znas. Pa ti ni sprski ne znas mahmu ti skuVla. Ne znas je odvojeno P.A.P.A.K. IZ NEKE ZABITI. HEJ KRME TI IZ KRMETNJAKA POBJEZE IDI FATAJ GA :D
Sta ti jadnice glumis sa tim engleskim,recenicu neznas napisati.Sa tolikom pismenoscu cudim se kako godinama u mjestu tapkate.