Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio došao parafirati ugovor sa Veležom
Seljacine, ne lupetajte, covjek je posveceni katolik i to treba da se postuje. Ima pravo da radi sta zeli sve dok to ne ugrozava druge. Ako ja trazim da neko postuje mogu religiju, ona moram i ja postovati njegova uvjerenja, ma koliko se ne slagao, zar ne?
Meni moja njemu njegova vjera. Prestanite sa provokacijama vezanim za Međugorje. Ko vjeruje u to neka vjeruje ko ne vjeruje neka ne vjeruje. Jednom ćemo svi i to svako samo za sebe odgovarati pred Stvoriteljem. Dosta ! A što se tiče 4 gola, kako god bilo, koje god vjere bio, puno je ! Pa i od svjetskih prvaka puno. Previše ! Ko zna šta je ustvari istina ? Da nisu radile kakve pare ili neki drugi \"deal\", ko ili tko to zna ? Zna Bog dragi. Dotle pozdrav svima a posebno selam mojim Bošnjacima, kojima je vakat da postanu ono čime se busaju, kulturni, odgojeni, obrazovani, odgovorni i tako dalje i tome slično. Da sam žensko dao bih mu samo da ih nije onoliko primio !
al ima rasista ovdje...
jos jedna legenda dosla u lijepu nasu BIH...
U PODNASLOVU -Buffon je sletio na aerodrom u Mostaru- U TEKSTU -Nakon Sto je sletio uputio se prema Mostaru- E JESTE NEPISMENI................P.S. Drago nam je sto je posjetio nasu drzavu pa gdje god da je otisao, RESPECT/
Ja stvarno nemogu svatiti neke ljude što seru po drugima po vjeri i naciji nego jesu li se oni ikad upitali za svoje porjeklo nego broje samo ona koljena koja znadu po babi i dajiđama ali neks se vrate jedno 7generacija pa da pitaju ko je čukun did ili ti babo možda Josio ili Jovo . J.... vas ona ko vas uci ne toleraciji i mržnji hrvatskio cviče
Valjalo bi da u naslovu stoji da je Buffon došao u Mostar i da će u okviru posjete Bosni i Hercegovini svratiti u Međugorje.
BIT ĆE TREĆI!!!!
Posvećeni vjernik koji psuje sveto... http://metro-portal.hr/buffonu-prijeti-suspenzija-jer-je-psovao-boga/33158
kosovo republjik........hasim taci predsednjik......
Škutori ovo, škutori ono, pa daj napišite šta znači riječ škutor?? Očito neznate jer da znate nikad nebi spomenuli to ime!!!!!!
ovi hrvati bi i od kupusovog lista napravili neko ukazanje samo da pare zgrcu, ukazalo se i meni 1000 KM na vlasicu al djaba opet samo sirotinja dolazi ni jedne zvijezde da dodje.
I da se vratim na temu i naslov ovog teksta i da zakljucim. Ovo je besmislica sto ljudi idu u Medjugorje i na Ajatovicu i druga sveta mjesta. Ja mislim da je bolje da se oni mole u crkvama i dzamijama nego na ovakvim mjestima. Ali, bilo kako bilo. Svako ima svoju vjeru i vjeru svoga misljenja.
I jos da dodam, ovakav mir bi trajao sve dok Isa (Isus) boziji poslanik ne dodje i ne odredi koja je prava vjera i ispravna, jer ove tri vjere su ustvari iste samo jedna je naj ispravnija.
Sveta gruda zemlje je u Jerusalemu za Jevreje, Katolike i Muslimane. Vec kad sam kod Jerusalema, jedna ideja mi na um pade. Jevreji i Muslimani ovdje ratuju toliko vremena, cak ni katolici sa smirom ne mogu da dodu do ove svete zemlje. Ja imam jedan prijedlog tu zemlju treba upisati u unesco i da je neutralna i samo za hodocasce i u tom smislu za sve tri vjere. Narod tog podrucja treba iseliti i obezbjediti ljudima boraviste na drugom mjestu. Ja mislim da je ovo idealno rijesenje za trajan mir.
On ni je stigao u posjet bosni nego hercegovini drzava se zove BOSNA I HERCEGOVINA znam da vam je krivo sto nije dosao u GUZNO CRIJEVO.