Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djaba nije 100% mora i on od neceg zivjet samo daje djabe vucicu
sda u rs lobirala da bosnjaci glasaju za dodika ! necuvena izdaja !
To je ona ista priča kao za Dodik potisao par nekih dokumenata s Rusima ne moze tip ništa potpisati ako se ne složi Sarajevo to on samo ovcama zamazuje oči u rš-u a ovce ko ovce kako pastir kaže.
Nije đaba ne lupaj Odkud vila na dedinju, odkud vila na Kipru???odkud vila u Laktašima??????Toje ono što se zna amalo se zna.
Aleksandre nemoj prozivat samo Dodika!!! Svima nam je poznato da su ovi na vlasti sve sto se moze dati dali tajkunima, ili firmama iza kojih ono licno stoje samo nije na papiru. Na javne tendere se normalni ljudi vise i ne prijavljuju niti hoce da gube vrijeme i novac. A oni forme radi plate tek tako nekim firmama da predaju dokumentaciju da bi zadovoljili proceduru.
Ma đe ba to moze se desiti u RŠ-u to je neka podvala iz Federacije.
Genocidno-mafijasko-zlocinacka izmisljena nikad postojeca republika Smrdska