Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će to tzv RS raditi ako nije međunarodni faktor!!! Imaju nadležnost kao i moja raja iz ulice...
@Saray33 To oni bukvalno misle, među dva naroda. Znaju da za međudržavne nivoe ne mogu dobaciti...
Eeee pa ne mozete vi pokretati arbitrazu nego BIH. Sad cemo mi blokirati i praviti se mutavi kao vi sa Peljeskim
Tetka draga riječi RS i međunardno nikako ne idu zajedno.
Međunarodnu arbitražu ne mogu potaknuti genocidni kurtoni poput RS-a nego države koje i jesu međunarodni faktor. Prema tome spodobo Golić, koja se izjašnjavaš kao privatna Dodikova Bošnjakinja (mada s njima nemaš nikakve veze niti su te oni izabrali) odyebi s tom svojom odvratnom facom.
Zasto bi se prezalo od EU, Eu ce pozdraviti vas prijedlog iz prakse Ceska i druge drzave kao i Hrvatska moraju postovati Propise na ovm kontginentu.
ovu trojicu iz predsjednistva nije briga za nuklearni otpad, oni su trnutno zauzeti sa skrivanjem Zastava po predsjednistvu
Nova vlada KS će zabraniti bacanje radio aparata i baterija u kontejnere.
nista se ne brini ljepojko sad ce laktasenko javit cirilicaru da to sredi
Meni nije jasna samo jedna stvar : Gdje vi vlasi samo iskopate ovolike rugobe !!??
Kombinacija Turaka 600 godina i njih pesina.
Pogledajte ove "prelijepe" vlaške "ljepotice"... Vlahahahahahahah... Još jedna vlaška "princezica" u nizu. Nije ni čudo što su ovi vlahistanci agresivni i isfrustrirani. Kad vide Bošnjakinju blenu, a kako i ne bi kad su naučili na KRMAČE :) Doslovno i to ;)
KAKO SE BRE SAMO USUĐUJEŠ!!! Vi imate prelepe odnose sa braćom škutoristancima i ovaj potez će da poremeti trajno te odnose. Zato ja smatram da bi najbolje bilo da vi ćutite. Ajde kanta uranija gore-dole, kao da je BRE bitno! Ionako svetlucate u mraku poput florescentno ofarbane Gospe iz Međunožja!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Nemoj ba, naljuticete srbina Covica.
Da to Srbija radi ne bi tužili.
Džaba kukati preko portala, fino državnu delegaciju u Zg. i popričati o tom problemu i mogućnostima riješenja. Sud je zadnja instanca, ako razgovori i pregovori propadnu.
ja deformisanih glava u genocidnom.entitetu, ova nakaza, cvijanovic, dodik, majkic, crnadak tbjrb