Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je vase dupe u pitanju, onda sloznost i drzavni nivo postoje ...
ima i Ivanjica extra lokaciju za medicinski otpad?
država koja u poređenju sa npr. njemačkom ima odnos maloprodajnih cijena za isti kvalitet roba 1,5 : 1, a odnos plaća radničkih plaća za isti rad 1 : 7, zaslužuje da bude uništena, jer ista sistematski ubija i čini egzodus nad svojim narodom već dugo i ne odustaje od toga.
Sve je u sklopu paklenog plana " B " i dogovora Dodika i Covica.Dodik jefno prica,drugo radi a trece misli.Njemu je najbitnije da ovdje svoju sirotinju opustosi do iznemoglosti onda ce pobjeci jer je sebi i svojima obezbjedio na nekoliko destinacija luksuzan zivot.Isti yakav scenario jei kod Covica.
A sad zamislite kako bi ova priča zvučala da je u predsjedništvu ćiriličar Dragan? Skontali bi problem tek kad nam naraste treća ruka.
Pucajte haubicama po odlagalištu blizu su može i minobacačem he he
Bezveze pozivanje na acionalni park Una je udaljen 60 km vazdušne linije od odlagališta uzvodno , prva opština iz federacije udaljena 20 klimetara a između su debela brda , nigdje veze sa federacijom nema osim RS kojima je preko puta Une a BiH i onako ne priznaju nigdje .
@zmajcekSaUne Dje si strucnjak...vjerovatno frknes negdje u livadu kanticu od ulja ili nafte sa pricom ma sta cr biti od jedne...Kad pocnes piti ili koristit debelo oneciscenu vodu javi se.
@ampera naravno da prosipam ulje i naftu ...ne plaćam džaba naknadu za zaštitu voda svake godine prilikom registracije ;-)))