Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dal se moze genocidna tvorevina ko i srbija tuzit za rusenje i unistavnje drzave bosne i hercegovine ko sto i nastavljaju radit? podjela drzavne i vojne imovine na entitete? pa kad bi na to i jedan bosnohercegovacki politicar pristao ko i visoki predstavnik trebalo bi ih tuzit JAVNO! DRZAVNA I VOJNA IMOVINA JE EKSLUZIVNO VLASNISTVO DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! A DRZAVNU IMOVINA JE OD TERITORIJE DO SVIH RESURSA, INSTITUCIJA, USTANOVA, MUZEJA, HISTORIJSKE BLAGODATI PA I JEZIKA I KULTURE! KOGA LI OVAJ MAFIJASKI FASISTA DODIK SMATRA GLUPIMA I KOJE ON PRAVO IMA REC O DRZAVNOJ IMOVINI, LOPOVU DODIKU JE MJESTO U ZATVORU! STA CEKA TUZILASTVO BOSNE I HERCEGOVINE KO I VISOKI PREDSTAVNIK DA TRAZI OD OVOG LOPOVA MILORADA DODIKA DA VRATI SVE STO JE OPLJACKAO DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI ( MILIJARDU EURA, NJENU DRZAVNU IMOVINU )????
Graditeljsko i spisateljsko djelo Bogdana Bogdanovića poznato je, ne samo na prostoru bivše Jugoslavije nego i šire, u Evropi i svijetu. Protomajstor i filozof grada i gradnje, nakon vijeka provedenog u Beogradu, gdje je bio profesor na Arhitektonskom fakultetu, 1994. godine napušta rodni grad i preseljava u Beč, gdje je živio kao emigrant. U ovom razgovoru vođenom pre 12 godina, Bogdanović je govorio o Beogradu koga više nema, slobodi čovjeka koji ostane bez zavičaja, maloumnom plemstvu, Haagu kojem će vjerovati tek kada osudi Ćosića i Bećkovica, zločinu u Srebrenici počinjenom u ime srpstva, o seljačkim i ruskim pričama...
Gojko samo za tebe jedna pesma To je bilo davno,pa se niko ne seća... rode nestale jednog proleća... vratiće se, kažu ljudi,ove godine... ove godine il dogodine... A ti, ti se nećeš vratiti....
DOBICES TI NJEGA, ALI BICE KRATKI PROCES SA FALACIMA!!!!! HULJO POSRANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZASTO SE NE OBJAVI GDJE TAJ IZROD SVINJSKOG RODA IZDZAVA KAZNU ??????
Hagg je najveći smrdski grad pc poslije šeher Banjaluke
kome ce se zaliti oni, koje si pobio majmuncino...
Dobro si ti prosao zvije-ri seljobersko genocidna !!!!!! I ako nasi imaju pameti ako docekas ikada slobodu sacekati te i takva stara silovati pa nabiti na ko-lac !!!!!
MIZERIJA KRVOLOCNA SRPSKA OSTAJE MIZERIJA KRVOLOCNA SRPSKA!