Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj sad..iz koje ovo stranke dolazi??
Gradimire mani se lupetanja!! Ko te uvali u politiku??
Mozete svi ostali s.r.a.t.i. po Gojeru sada ali jedino SBiH iznosi istinu u ovoj katastrofalno situaciji u kojoj se naša država trenutno nalazi ... Koliko znam očistili su stranku od idiota i lopova tako da meni sada izgledaju kao jedina politička opcija ... Ko god misli da će Zlo -gundjia i onaj šošon našu državu dovesti do ikakvog prosperiteta NEĆE SAM PLAKATI !!! Teško njemu a i svima nama zajedno sa njim ... Doduše ako ne bude vandrednih izbora imati će te priliku to I vidjeti... VRLO BRZO !!!!
Hajd...Nek si i ti Gojeru nesto reko suvislo...jos kad bi kako mogao da se vratis sebi i ne budes vise kupljeni covjek...
propali su zato sto su priljepak sda kao sto ce se desiti sa svakom politickom opcijom koja koalira sa njima
sto ne mogu ove probale stranke i *odakle.bogati.ti.u.politici* politicara
E moj Gojeru, sto bolan pricas gluposti... Pa znas li tispred koje stranke pricas... Ljudi su zaboravili i da postojite koliko ste propali, a i koliko ste jada narodu nanijeli...
brzo u kuci, izgorices na suncu
gojer tu je sigurna propast njegova nedarovitost je opasna po okolinu
Uvijek su mediji bili u nečijim rukama, super vam je bilo kad ste bili na prvim stranicama Avaza ili udarnim vijestimana BHT. Vremena se mijenjaju, dolaze novi svi hoće dio kolača, ne mogu jedni te isti stalno jesti i sraati po drugima. Tako će biti i sa ovima, sad što su se umislili kao vi nekad, da ste neke veličine \"božanstva\" Sve se vrti u krug, samo obični narod ispašta, a vama fali izvor miliona, i boli vas ona stvar za narod.
silikon elastik