Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je dosadan sa svojim izjavama. Bolje da nesto konkretno pokusa pa kom opanci kom obojci...
Nedostaje mi Haris Silajdžić, čovjek sa ponosom, nacionalnim.
ovaj gojer uvijek na isti nacin pokusav da sakupi jeftine politicke poene....naravno da je BiH suverena drzava, a to iz RS sto pokusavaju i ptice na grani znaju samo im nesto ne ide
Ma jedini Vi sto ste konkretni i sto ste reformisali stranku ali fakat reformisali od sljama,i sto ste prvi i jedini pricali jos prije koliko vremena o vojnoj imovini tj.drzavnoj imovini. Imate moj glas 2014,jer dok je SBiH bila u vlasti sve mi je bilo jeftinije za 30% ako nista drugo nema sanse da bi S.Haris dozvolio ovakve nebuloze koje su danas normalne i svakodnevnica.