Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet nakon svega Bosnjaci se ne mogu pameti dozvati
I mi opet kaže zajedno jedinstvo ma nikada u životu
identicno sam pomislio....kaze na fc , bivsi zatvorenik logora " drazi mi je ipak i blizi komsija srbin od danaca"...???? mnoge nisu trebali ni pustati, kad nisu shvatili ko su gonocidaska kopilad, i da bi da mogu im isto, ako ne i gore ponovili...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I ti onda pusti na slobodu Seselja, smanjuj kazne genocidnim generalima i politikama, nemojte ni osuditi Karadzica i Mladica... oh ti pravdo!!!
Odgovarat će oni kog Boga za svakog ubijenog a ovaj sud pusti ti to doće i oni gdje treba.
hercegovac jel mislis cetnika ako vama vadi ocevi lazu znamo mi ko ste vi a koji su svama nama i netrabaju docete i vi na red polako nisi bio ni rodjen cetnicko govno tad
republika srpska = genocidna tvorevina
Svim genocidasima: MATER VAM JEBEM!!
Da se nikada ne zaboravi!
Nazalost su ove "merhametlije" kratke memorije.
Pa vodece ustase i koljaci u Jasenovcu su bili bas Srbi Hercegovac znaci kako god okrenes najkrvolocniji ste na Balkanu a u svijetu su vas zeznuli samo Rusi, Englezi i Ameri
Da se nikada vise ne ponovilo....Ovo je samo jedan od dokaza da je BALKANSKO SJEME najgore na svijetu i hvala bogu sto su se sada rasprsili po cijelom svijetu....nadam se zauvijek...
Samo sam došao da kažem SAMO MRTAV ČETALJ JE DOBAR ČETALJ.
ja bih rekao da nikakav chetalj nije dobar
Ma to si u pravu samo ne znaš kada više smrdi živ ili mrtav.
Ko je ovaj cetnik sa slike?
Ma ja, kad se ne puca, svi smo isti. A jel zarati odmah se logori otvaraju.
ko se nada svjetskoj pravdi na kraju osjeti na svojoj kozi...
Sjecam se kada su sprovodili u koloni Hrvate iz Hrvatske Kostojnice dok su Srbi sa strana pljeskali i radovali se. Tu su bili i Seseljevci na vojnim vozilima u koloni a taj Seselj danas je pusten od strane Masona da opet pravi probleme na Balkanu.
jao klixa..pa je li moguće? Kad napiše nešt o Kim Kardashian često zabrane komentare, ali kada je u pitanju ratna scena-puste komentare...znači Bože!
A jeli ko i koliko osudzen od tih čuvara logora ili se te zvijeri normalno šetaju ulicama Prijedora
šetaju se prijedorom kao policajci, političari.. zamislite kakav je to narod kada u delirijumu dočekuje smeće koje je klalo djecu, i streljalo goloruke starce, silovalo žene. i to doček za njihovog "heroja".
Ne razumijem ljude, koji sve to pasivno gledaju i ne rade nista na tome da se problem rijesi. Samo na taj nacin se moze mir u dusi naci.