Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako hinjski izbjegavate tacno napisati ko ih je ubio. Sramota od novnarstva.
@dobojdoboj Zna se tko ih je ubio.Ubili su ih islamizirani Srbi, vjerojatno Seve, iako su imali dogovor sa Jukom Prazinom da izadju sigurno.Vjerojatno je netko od islamiziranih srba iz vrha SDA odlucio smaknut, kad im je onaj taksista pobjegao.Cijela mahala to zna.
Svaki zloci ima svoje ime i izvrsioca. Ovaj zlocin su ubice priznale javno - Ševe. I to u službenom dokumetu.Pucali iz pravca Steleksa. Sve objasnjeno...Ono sto mene muci je sljedece - ako smo multietnicki grad i trebamo simbole toga - gdje je makar klupa posvecena Bosku i Admiri ili park? Oni su najbolji primjer toga. Ako je problem strana preko koje su htjeli da odu - onda to treba reci javno. Ovako je licemjerno,
Malo.nas je al smo.govna. Jedini.komentar i za srbe i za bošnjake nakon što pročitaš ove komentare.
49% ovih sto kazu da su svrbi nose altajsko-anatolski (turski) haplotip Hg2 tip krvi, znaci TURSKi, sto znaci da su oni nista drugo vec genetski pravoslavni TURCI.
Balin.... pošla svojima.
Da sam Bogdom ja bio umjesto tog momka. Bože oprosti mi, ali strah ubi.
Sto nisu stali u odbrani grada
Jeza i tuga kao i dana kad su ubijeni i nikada nece se zaboraviti ko je to cuo i vidio u Sarajevu za vrijeme rata
https://www.facebook.com/notes/gorana-merschjohann/bosko-i-admira/596212103737325/ BOSKO I ADMIRA Autor: Gorana Merschjohann Fascinirana ljubavlju ovo dvoje mladih ljudi i zgrozena neljudskoscu bezumnika koji su ugasili ova divna dva mlada zivota, napisala sam ovu pjesmu 23.05.2013 god.
Ubili su ih muslimanski teroristi isti oni koji su poceli rat u BIH
Nekad je vrijedilo se boriti za BiH ali sada zbog nasih policara nema sanse oni se bogate kradu javno narod jadni ispasta jedva zivi nema sanse vise
Oni su i simbol i rezultat iskrene mržnje onih sa brda prema Bosni i onih koji je smatraju svojom domovinom, a ti isti sa brda postaše predsjednici koji opet dolazi u Sarajevo kao prijatelj, da nije tužno bilo bi smiješno.
godisnjica smrti Bosnjacke sramote gdje sarajevska papanka sa zaljubljuje u cetnika i sa njim proba prebjeci na cetnicku stranu,sramota. Sto nisu uzeli pusku da brane Sarajevo umjesto da pobjegnu cetnicima
Nema zivota s cetnicima
Zar je klix portal propagator mržnje i nacionalne netrpeljivosti uključio i ovdje komentare?
...važni su klikovi i posjećenost stranice samo
ko joj je****e mater i njemu i njoj, vlaska kurrvva bjezala sa svojim kod cetnika grob im oboma