Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dignes kredite, napravis ceste i nasminkas grad i postanes legenda..Realnost: najzagadjeniji grad u evropi, puno klosara, narkomana, nezaposlenih, nista se ne proizvodi, pola stanovnistva patologija, djeca idu u skolu sa psima lutalicama, lokalni mafijasi uzori, 5 hotela u gradu, samo jedan radi itd...
Smajlovicu rahmet...........a vi bando SDA nahebem vam se matere
uvalio grad u kredit od 20 mil.dolara za kruzne tokove, a grad se smrzava na -20 bez grijanja, koliko je samo tog novca otislo u stranku sda, koliko je samo puta obecao da ce se grad grijati na plin.
Vidi ti poturcenog izroda
Kako je ovo bio dobar čovjek. Rahmet mu duši.
Cuj kazu "nasa Zenica" pa svi ovdje su od Zenice i dalje.
Je ko ovaj bio?
Tito je za njega mala maca hahahhahahaa