Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaa ne, ne: smrt ga je zadesila na ženskoj osobi
Ma on je bio...bio je ....ma nije on to bio....on je bio....bio je......ma nije on to bio....on je bio,bio je....Ma nije on to bio....on je bio....bio je
Pokoj mu duši, poznat kao "dozvola" pola miliona.
Barem je umro ko jebac ma UMRI MUSKI KO GA SVIRA😄
Na stranu sve, ali po čemu je on zaslužio da mu se javno objavljuje godišnjica? To je privatna stvar. Koliko ih je bilo i koliko ih ima, ako bi se krenulo ovom praksom, uskoro bismo tokom cijele godine, svakog dana obilježavali po jednu godišnjicu smrti nekog premijera (BiH, FBiH, RS-a, kantona i sl.).
On je umro ko gospodin covjek: Na jednu lego a drugom se pokrio ..i tako zaspao ko beba .. 😁