Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zomolio bih administratore klix-a da ukinu komentare. Vječiti Rahmet Ljuti Krajišnici.
Slazem se da se ukinu komentari a momcina rahmet dusi, i nasim zmajevima neka su u podsvesti kad god izadju na teren da su ovi momci dali zivot za njih tako da se ne vuku po terenu i ne gube od glupog kipra.
Nikada vas necemo zaboraviti,heroji nasi :(
Ukinite komentare! Neka vam je vjecni rahmeti i lahka crna zemlja bosanska!
Tuga, covjek uvjek moze zaplakati kad se sjeti ovih mladih ljudi, koji nas napustise u cvjetu mladosti. Nek im je rahmet dusi, i uvjek ce biti u nasim srcima. :(
Istinski domoljubi i časni Krajišnici naši, počivali u miru Božjem. Rahmet im duši, sjećanje na vas ovdje je jednako bolno...
“Samo Allah zna kad će Smak Svijeta nastupiti, samo On spušta kišu i samo On zna šta je u matericama, a čovjek ne zna šta će sutra zaraditi i ne zna čovjek u kojoj će zemlji umrijeti, Allah uistinu sve zna i o svemu je obavješten. (Lukman 34) Dragi moji krajisnici, nismo ocekivali da ce te u toj dalekoj zemlji umrijeti, a Allah odredjuje , neka vam je vjecni rahmet, a porodicama sabur.
Godina prode,tuga jos uvijek brate :(
RIP
...nažalost, sreća kao da priziva zlo...u miru počivali...