Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li se ja s GRAS-ovom godišnjom kartom voziti u autobusima Centrotrans-a? Ako mogu, to je super, jer kada krenem ako Bog da u Hrasnicu da ne presjedam.
centrotrans ako bude tuzen s pravom ce biti. koji k. se petljaju. nije im mjesto u javnom gradskom prevozu. sad da neko od njihovih radnika ne dobije platu poceo bi strajk a u grasu strajkuju dok ne rade kako gradjani ne bi ispastali. i daa revizori oduzimaju karte s pravom...centrotrans napolje UPRAVA NAPOLJE!
Mah cisti lopovluk Centre. Kog se vraga petljaju gdje im nije mjesto?! Godisnja karta u Cenrti je 33 KM, a mjesecna od Breze do Sarajevo gotov duplo veca nego dosnja karta od Ilijasa od Sa. NE MOZE SE U GRASU KORISTITI CENTRINE KARTE, REVIZORI S PRAVOM ODUZIMAJU KARTE. ((: Jest da po nas bas i nije najbolje, ali eto. Sto se ne koriste Grasove u Centri?! Moze, al\' u zutu...ups...zutom busu ):))
nevjerovatno,cuj gradski prevoz cts! kako mogu karte vaziti drugog prevoznika kada on uopšte ne saobraća u KS. Taman ove izbjeglice iz g.u.z.i.c.e što su došle da se udaju u sarajevo da se imaju vozati.
ja se i tak i tak švercam, pa me zaboli i za gras i za sve
Je l\' to znaci da se mogu voziti i tramvajima sa centrotransovom godisnjom kartom? Zamolio bih ako je iko upucen u to da ostavi komentar ovdje. Zbog ovog dijela nisam siguran da li se samo odnosi na autobuse: ...što u praksi znači i u autobusima Centrotransa i GRAS-a.
znaci moze godisnja karta i u grasu! mashala.-) dobro da znam:-)