Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posljedica "višegodišnjeg nedomaćinskog poslovanja zasnovanog na nerealnim osnovama".. rece direktor....
Lokomotive, vagone i šine u staro željezo, pragove prodat za ogrijev i tako će se radnici namirit ...! ! ! Za koji qurac i postoje željeznice PC kad se Duduk njima ne voza ... ? ? ?
JARANI MOJI NEMOJTESE PREPUCAVAT NA NACIJONALNOJ OSNOVI METNUČE NAM DEJTON2 JEBOIH OTAC MEDZU NARODNI
ja bi najvolio da se svi srbi u znak protesta bace pod voz
Sve ce to nas veliki vodja Dodik i njegova Kerusa Cvijanovicka da pozlate....
Hajde neka ste vi razvijeni. Naravno da je u Dodiklandu siromastvo, ali vi ga pretjeraste, ispade da ste vi Njemacka. Pa kad vidim one proteste u Tuzli sve mi je jasno.
Ma jeste, ali u kurcu. Da ste Amerika dolazili bi iz Dodiklanda raditi kod vas. Ali niko ne dolazi. Naravno, to ne znaci da je Dodikland dobar, ali ni Pederacija nista nije bolja. Kad budu dolazili kod vas kao u Ameriku ili Njemacku onda mozete reci da ste neko i nesto. Dok god bjeze ljudi i od vas i od nas ista smo govna.
SARAJEVO, Ukupan dug „Željeznica Federacije BiH (FBiH)“ veći je od 1,8 milijardi KM, pokazao je finansijski izvještaj o poslovanju ovog preduzeća u prošloj godini. Prema finansijskom izvještaju, dug „Željeznica“ u 2011. godini povećan je za nova 42 miliona KM. 07. 2012. http://www.capital.ba/ukupan-dug-%E2%80%9Ezeljeznica-fbih-veci-od-18-milijardi-km/
Obaveze Javnog preduzeća Željeznice RS prema Vladi RS, Fondu PIO, i komercijalnim bankama, narasle su na ukupno 330 miliona KM. 2015.god.