Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godina stradanja naseg stanovnistva od krimosa, nrhljebara. Duplo bolji standard imaju u maroku. Alziru nrgo kod nas. Ovo su krimosi kakvi imigranti
Oni imaju pravo na povratak u zemlju porijekla.
Kakvih prava? Pa imaju ih više od nas, od nenošenja maske do dozvole za kretanje poslije 21h.Ma hajte molim vas niko ih ne kontroliše.
Sest godina krsenja i ilegalnog prelazaka granica za koje bih u drzavama iz koji dolaze bili kamenovani
Treba ih sve naseliti po genocidnom crnom vilajetu po svim praznim kucama a 0nih 150000 genocidasa koji su ilegalno usli u BiH iz posrane krvacke I jos uvijek nelegalno borave u BiH procerat na traktorima za smrdiju I pradjedovske karpate odakle su ih Turci dovuknjarili na prostore bivse smrdoslavije kao svoje sluge, konjusare I tako to!
Prose, kradu, fizički napadaju, ubijaju, siluju, dilaju drogu, drogiraju se i opijaju, prevrću i razvaljuju policijska auta, smrde ko štakori, šire ko zna koje boleščure i uz sve nabrojano ovdje su ilegalno!!!
Tipican primjer laznih vijesti koji dolaze od EU,samo ne znam ko moze svariti ovakvu kolicinu bedastoce i licemjerstva,cuj lose se ophode prema migrantima,a oni su ih stvorili al im ne daju ulaz,kakva sramota,koliko nas prave ludim.
Bespravno i ilegalnim pitem došli u BiH i sad očekuju neka prava... Smijuruja !
Da se mi ponašamo kao ti migranti, bilo bi hapšenja, premlaćivanja, a sigurno nas niko ne bi besplatno testirao, hranio, davao smještaj...a mi smo svi sasvim legalno ovdje u našoj državi
Pustite ih nek idu tamo gdje nema krsenja ljudskih prava....Tamo i jesu posli.
A ko krši peava djece,starih,i dem.boeaca ,takve ova država nd prepoznaje nkkako
4 godine okupacije naseg zivotnog prostora od strane migrsntske gerile! Hqpsi zatvori deportuj
Fuj, kakvi odvratni fasisti zive u toj bih, na ovim hudnicima se izivljavaju 😁😁😁
I kršenja ljudskih prava BiH stanovništva.
Pita li nas ko sto nasa ljudska prava krše već 25 godina razno razni ublehari dokle
Vodite ih sebi, oni nisu nasi gosti, nego su posli vama a vi ih uporno gurate u nasu kucu i dajete para nasim politickim klovnovima da ih gotive i hrane. Ugostite ih fino u vasoj bogatoj Euniji, dajte im socijalu i sve druge beneficije i eto vam ih mukte. A sto se tice nas u BiH a i sire, samo sikter migranti iz nase avlije. Ne znamo ni mi sta cemo od sebe, a jos da o vama brigu brinemo.
... 30 godina kršenja ljudskih prava Bosanaca u Bosni!