Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki si SARAJEVO 💙
Jedni prave mural sportskoj velicini drugi prave mural presudjenom ratnom zlocincu. Pametnom dosta.
Privremena zdanja slabasnog presudjenog uma kako bi opravdao postojanje bez smisla i sa bolesnom svrhom.
Jebote s kakvim mi komšijama živimo...
Ljudi su slika i prilika svojih djela i svojih nedjela.
Da su poštene, bosanske patriote bi u Sarajevu nacrtale mural Mušana Topalovića Cace. On je jedan od najzaslužnijih što je danas Sarajevo etnički očišćen grad (čistiji od Srebrenice), a Patriote se prave da ga ne poznaju.
Benjamin Cengic pravi Zian!
blago pameti kome ovo dogadjaj godine. mozda na klixu ali realnost mete znacaj slikarija.
Ovim se kao mi trebamo ponositi, a oni fol zastidjeti? Ako ćemo se zadovoljiti "oštrim osudama", individualnim sankcijama i "primitivnim" činovima za genocidne namjere, onda taj scenarij možemo ponovno očekivati. Ne treba nam ničija vojna pomoć da šalje trupe na Drinu, za prevenciju novih civilnih žrtava dovoljno je uspostavljanje Teritorijalne Odbrane BiH.
Enes Begovic na slici?
Srbi sebe opisuju preko murala i treba svak da se pomiri da su oni takvi.
Dzaba vam poredjenje ko je bolji a ko losiji. Dovoljno je citati komentare i vidjeti da ste svi isti. Nema na cemu 🧏‍♂️
Bolje đeneralu usrane gaće da perete nego mural
gg ez
Kaže, isti smo mentalni sklop, mi na balkanu!!!! Ma nismo isti, niti ćemo ikada biti!!! Ogromna je to mentalna MEĐA između nas!!! ;)
Stavite i po koji bilbord, nemojte da ste licemjerni.
Govna ostaju govna ......☝️