Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu bez laži i provokacije , 🤮
Naročito ovi poput @SultanHamida... Nije "im" stiglo na naplatu već svi nama. Nisu "oni" podigli kredit već svi mi. Ne vraćaju "oni" dugovanje nego svi mi iz džepova naše djece i budućnosti.
Karadzic je putem medija najavio krajem februara 1992-e da ce doci do velikih migracija stanovnistva u svoje etnicke krajeve. Ja sam pomislio Boze budale sta ovaj prica! Poslije se pokazalo da je bilo dogovvora da se Bosna etnicki preraspodjeli po entitetskoj linjji koja je nacrtana 1945-e godine izmedju ruskih i zapadnih snaga. BLuka odstupa od te linije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li se ikad dići Srbi koji rade u Sarajevu, a žive u Istočnom, da oni naprave neki protest protiv ovakvih, da dokažu da nisu za takvo nešto, jer njihova šutnja je glas odobravanja.
Takvi se neće nikad dići. Zato što misle to isto. To što je Bošnjo glup i daje im posao u Sarajevu i pada na 2-3 slatke riječi dok su tu, je drugi problem.
Treba mermerneploce uzet i uklesat stenogram citav i postaviti na sve granice sa rs i osvjetliti led spotovima i ogromne jarbole sa zastavama kao u Jelahu sto ima jarbol i zastava, ni manja ni veca.
Laz je srpski državni interes! Dobrica ĆOSIĆ
Bolesni lazljivi mitomani
samo BUDALA ce nasjesti na Cosiceve lazi,
Mirza Haticu hajde sad gasi lajv imas posao
Možda mu je rođak Dobrica Ćosić , gen je čudna stvar.
Logično je da su fašisti i genocidasi otišli iz Sarajeva jer nisu u stanju da žive sa ostalima. Pa zašto su ubijali trudnice bebe djecu pa sve do staraca... a normalni bosanski srbi su ostali u Sarajevu.. i žive sa podignutom glavom.. a ostali su pobjegli od zakona jer ih entitet fasistickog imena štiti.
Umjesto reklama na nasim televizijama, treba pustati svaki dan ove stenograme u inat genocidasima
I svi ti isti, koji su samovoljno napustili Sarajevo da bi na isto to Sarajevo pucali, danas rade u Sarajevu koji je glavni grad Bosne i Hercegovine. Najzalosnije je sto raja ide u to "Istočno" Sarajevo i troši novac. Opet živite od Sarajlija.
Moram biti iskrena i reći da su Srbi sami otisli.Niko nas nije terao.Isli smo za svojim narodom.Ljubiša dobro zna da je sam otisao sa trga Heroja.Svi to znaju.Kada ste u ratnom području nije ugodno tu živeti.Uvek mislite ubiće vas neko.
Mile je nervozan samo kad je kokuz, covke ga podrzava iz razloga sto je potrebno da mile napravi centralu gornji horizonti da bi imao struju za aluminij jer je hzhb ljetos bio na ivici poslovanja zbog suse. vladar hercegovine je abtaham grupacija a ne covic jer su kod njega pare a zna se da je miletov glavni savjetnik bio jevrej.
inace nam je bolje svima da skidamo table i oznake ratne, to je moje misljenje
Aktivna ratna dejstva u BiH su trajala 1260 dana pocevsi od 5.4.1992. (prvi dan kurban Bajrama), a zavrsio se 17.09.1995. cime je definitivno obustavljena udari NATO snaga na cetnike. Ovo je jedini rat u istoriji covjecanstva koji je trajao 1260 dana, rat crvene zvijeri protiv janjeta ili kurbana. Za konstrukciju Knjiga Otkrevenja su koristeni principi koji se primjenjuju kod pisanja Exegesis, i to otvara knjigu.
TO JE Stočno Sarajevo.Bjedici su bili i ostali
Zavaravanja i prikrivanja mogu biti istinita koliko i lažnost otvorena i očita. Ove "priče" koje prodaju susjedi su za Sanatorijum zatvorenog tipa. 😁