Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne pomru od gladi do referenduma..
Sada će Cvijanovička da vam uvede da neprimate plate za vrijeme ljetnjih i zimskih ferija ne primate plate - tada neradite. E , kukala vam majka!
Dok je kredita MMF-a svi pa prosvjetni radnici, žive na visokoj nozi, kao što je na slici evidentno, i slave Dodika i RS, misle da če to trajati do vijeka, a ako se zaustavi toliki gurmanluk, onda če nova raspodijela i nova rasprava.
Budi bez brige, eno se ona Majkićka počela zalagat za neku "pravdu". Sad će vam ukinut i to malo plaćice ...
Budi bez brige, eno se ona Majkićka počela zalagat za neku "pravdu". Sad će vam ukinut i to malo plaćice ...
Nema MMF nema plata u RS.
Ni penzija u RS ( kao u Federaciji).
cuj umanjili!! pa dodick neki dan rece da ce ukinut plate prosvjetnim radnicima, doktorima, vatrogascima....svima osim policiji jer njega cuvaju od naroda
JOS MALO MOGLI bi MI ocekivati i PROTESTE U Rs