Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se sve sabere i oduzme nije to ni toliko loše obzirom na okolnosti u kojima je BiH gdje se osnovna prava ne poštuju kako ćemo ici naprijed
A što su to naše komšije izumili ili inovirali možda logore i sredstava genocida
Sjećam se vremena, kada smo bili među najboljim zemljama na svijetu !!! A danas su neke zemlje sa našega Balkana, među najlošijim i najslabijim zemljama. Razlozi za to ima mnogo. Korupcija, nepotizam, nacionalizam, vjerski fanatizam i ostala sranja imaju punu pažnju u pojedinim republikama ovoga našeg Balkana (ma u svim našim republikama je ovo zastupljeno), i sve dok je to tako, mi nećemo imati napredka !!! Narod, učenici, studenti i mnogi drugi, a pogotovo ovi naši "političari", moraju početi uvažavati nauku !!! Nauka treba da bude iznad svega !!! Potrebno je da država ulaže ogromne pare u nauku, u obrazovanje, kako bi mogli da idemo naprijed !!! Državne fakultete treba da otvaramo, ali državne fakultete koji su po najvišem standardu i koji su opremljeni po najvišem standardu !!! Sve dok nam nauka i obrazovanje ne budu na prvome mjestu, mi nećemo nigdje uspjeti !!!
Razloga za to ima mnogo*.
Napretka*.
Čudi me!
a j... ga sa. uvjek smo zadnji :(((( ali jebes drzavu u kokoj piramide nema VISOKOOOOOOOOOO... a jos je toliko stara, da je cak suma na njoj narasla, a u egyptu su jos gole. po tome :))))))