Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lijepi huso. . Kupusare zaboravio si😉
INZKO SE SADA ZABRINUO! :D
Rezultat 'reformskih agendi'. Sorry Fadile
Ja sam čuo da se to barometrom mjeri ..........
NAžalost budimo sasvim iskreni, vole ga i neke religiozne vođe u BiH PRIMIT !
--- Kao najkorumpiranije javne službenike, građani BiH vide vladine dužnosnike (56%), koje odmah prate članovi parlamenata (54%) i predsjednici/premijeri (53%). Najmanje korumpiranim smatraju se religijske vođe. BiH je u vrhu zemalja Evrope i Centralne Azije po nivou percepcije umiješanosti njenih političkih predstavnika u korupciju.
Glup narod pa daje, sami smo sebi krivi....Nemojte davati pa nece ni biti korupcije.
Sekretar Zuka ni luk jeo, ni luk miriso!
Barem smo negdje pri vrhu!
što li bože :D:D
KAZU DA SAM S' UMA SKRENO I USAO U CRVENO OVIH NOCI NEMA BROJA POSLE TEBE TUGO MOJAAAA
Najgori premijer od nastanka države, hvala #Fadile
Nemojte tako, ovakvim izvještajima samo potkopavate Reformsku agendu, saplićete Fadilu noge, ovo vam nije fer i korektno. Iza ovog stoji neka masonerija, taman nam je krenulo nabolje, a vi sad ovakve podatke izbacujete.
Dakle prijem u EU znači smanjiti stepen korupcija odnosna IMT za vjerske zajednice, policiju, tužilaštvo sudije i vlast. E PA NEĆEMO MI TAMO A KOME TO TREBA NEK IDE !! Sretan mu put. Ja jedva čekam 2018 i izbore pa da dobijem 50Km da se čestito iftarim za ramazan , od ove priče fajde nema !
Korupcija je prisutna i na FB ..koliko samo rugafeta objavljuje slike i ima na stotine lajkova.
Evo imate primjer korupcije kao udarnu vijest na portalu: Kako Almy dobiva sve gradjevinske poslove u ZE koji se finansiraju iz budzeta grada i kantona?