Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ljepote majko mila. Pa ima li igdje neka turistička brošura koja govoi o ovim ljepotama, uputama, vodić išta.....
ako je to prirodni proces koji bi se desio i da nema nas ljudi, onda ne treba ni intervenisati. nek priroda ide po svom, ona zna najbolje!
"..... sve manje fondova koji finansiraju ovakve projekte!" Ovim nacionalistima na vlasti zastita prirode nikada nije ni bila prioritet. Vlastito bogacenje i zatupljivanje naroda su u fokusu! Da je ovim kriminalcima stalo do prirode organizovali bi barem jednu funkcionalnu protivpozarnu sluzbu kojom bi mogli da zastitimo milione hektara sume koja svako ljeto sve vise nestaje u plamenu.
Zeleni se zelena Zelengora u našoj zelenoj BiH :)
Da nisi fulio članak i komentar?
Vjerovatno si fulio terapiju.