Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali Zlatkovih poltrona na listama, jer ako ima bice SDP-u nova 2014. i jako vidan poraz.
Na hercegovackim huskackim portalima, danas mozete procitati da strane sluzbe prognoziraju ponovni rat u BiH. Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta! Pogotovo ne naseg djeteta! I zato uhavizajmo se dok jos mozemo! Zalit cemo mi svi sutra za SDP-om kao sto danas zalimo za Titom. Ove nacionalne stranke em sve pokrase em nas u rat vode stalno!
Zlatkovi isprdci
Tako se radi. Najviše listi na prostoru čitave BiH. Ne kao neki, samo na prostoru svojih fildžan država i nacionalnih torova.
ma jel to moguce ljudi moji....ahahh
Vi bez svaba i bitaka kao na Sutjesci ,Neretvi itd,itd necete dobiti nista.Ovi kriminalci sto su sada aktuelni nisu nista bolji od vas,sve bi vas trebalo nabiti u tri lijepe materine.