Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali ima ikakvih vijesti sta izborni pobjednici planiraju uraditi ili su se svi fokusirali na SDP. Zalosno je da je nasim medijima, a i narodu bitnije sta se desava unutar jedne stranke, nego sta ce se desavati naredne cetiri godine i kako ce nam ovi koj ce sada formirati vlast odlucivati o zivotu...
Kod nas je izgleda bitno samo sta se trenutno desava, sta je zanimljivo za javnost, a sta ce se sutra desavati ... ma ima vremena, vidjet cemo, nazalost ramisljanje je takvo.
Hajde kao da je bitno ko ce nam o zivotu odlucivati, dali ce ista uraditi, vec znamo da hoce samo ono sto je u njihovom licnom interesu. Ali koga je briga za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dozivjeti poraz je sastavni dio zivota, nista neobicno, a upravo u tom trenutku ne pokleknuti nego uraditi sve da se greske isprave je ono sto cini nekog jakim. SDP ima dovoljno kvalitetnih kadrova koji to mogu izgurati.
To je kljucno u svemu, uvidjeti gdje se grijesi, jer kada to shvate rjesene ce se lakse naci.
SDP nije stranka koja se ne moze izvuci iz krize, imaju dovoljno pametnih, obrazovanih, mladih ljudi koji upravo u ovom trenutku treba da pokazu kako se bori za ideju koju propagira SDP.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadam se da ce se doci do rjesenja koje ce poboljsati socijaldemokratiju i ujediniti ljevicare u BiH
Tako je, bez jake ljevice tužna je sudbina ove države, stoga što prije vratiti reformisani SDP na čelo svih integracija jer nacionalisti to ne mogu iznijeti, namju oni taj kapacitat.
Svaki poraz treba da bude pouka za ubuduce. Ukoliko se to desi, u svakom porazu ima nesto dobro
najjadnija izjava Lafumdzije je da se tjesi da je godinama stanje u BiH lose,a u SDP-u tek odnedavno.jad i cemer kad se on time tjesi.Uvijek ce mi biti drzava prva ispred bilo koje stranke.Lopov do lopova crveni
1. Smijeniti Zlatka 2. Postaviti nekog ko zaslužuje na njegovo mjesto 3. Ujediniti socijaldemokrate - SDP, SDU itd (pa čak možda i DF) 4. Nastupiti kao jedinstvena socijaldemokratska stranka, pa pod čijem god nazivom bila
Porazi su dio politike,Klix izgleda radi sve kako bi uvelicao taj poraz,od clanaka do naslova.Mislim da ce SDP ipak pokazati da su ozbiljna partija i da u ovoj drzavi vaze za broj jedan.
Nigdje nisam procitao clanak o tome kako ce sda zaposliti 100000 obecanih radnih mjesta...
Opet se Edita ne smije potpisati na vijest :)
otkud znas da je Edita...mozda se Tanja presaltala sa Balasevica na politiku :)
Dobro ih je Lagumdžija primirio! Bili su se pravo napalili da ga otjeraju, ali su se, vjerujem, ohladili! ;) Spinovao ih je žestoko! Čak je u onoj postizbornoj tragediji najavio vanredni kongres za ovaj današnji dan, međutim, samo sjednica Glavnog odbora... Manipuliše lik kako hoće...
teško ucijenit ljude sa orasima u džepu od strane osobe koja im je dala te orahe
Sto bi kod mene jedan jaran reko..: SDP DAUUUUUN
Stolica je slatka, ovo sa sdp om nece na dobro izaci. Tesko je sad uzeti gumicu i izbrisati sve sto se desilo. Vrh na celu stranke svakako je odgovoran ali sta sa donjim nivoom opstinskim nacelnicima i vjecnicima. Oni se prave ludi a ustvari su suodgovorni za izborni rezultate. Uklliko nebude pravih rezova od popravke nema nista.
Predlazem Lagumdziji da podjeli pare proleterima koje je stekao kao slucajni prolaznik
Ako ne bude jedan clan jedan glas tj. totalna demokratizacija u SDP-u onda moramo traziti neke druge stranke :-( Ako je sadasnje rukovodstvo toliko sigurno u svoje kvalitete onda neka dozvoli jedan clan jedan glas ako ih se izabere onda je posteno, a sve druge varijante vode ih u sudbinu SBiH .
Lagumdzija+dva priljepka.
Molim vas bez ružnih komentara na račun mi političke opcije !