Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni su oci zamazane i ne vidim dalje od svog nosa :)) prosjecni Bosnjak...
-Jao koja ste vi megapodvala. Imali ste 4 godine. Sta ste uradili? Jeste li ukinuli kantone? Niste! jeste li popravili zaposlesnot? Niste! Jeste li unaprijedili poslovni ambijent i prava radnika? Niste! A sta jeste radili? Pljačkali preko 3-4 firme asfalt IT usluge i stotine miliona javnih nabavki uhljebljavali svu svoju uzu i dalju porodicu! To ste vi radili nasi zlatkici lazni ljevicari lazni komunisti lazni humanisti! Vi ste kurac od krave i nista vise!
@DokleViseOvo samo sdaaaa do kostiiii jaraneee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..a vi ste Megaublehaši.
Lider u Bošnjaka, Bakir Izetbegović, garantira opstojnost genocidnog entiteta, poručuje Srbima da je “Republika Srpska neupitna”, upravo podržava izgradnju tzv. Hrvatskog entiteta, a što je u funkciji betoniranja Republike Srpske, čime će Bošnjaci biti svedeni na “pojas Gaze”, od Ilijaša do Tešnja. Zar ima gore? U takvoj bošnjačkoj nesvijesti normalno je da Nikola Poplašen bude bošnjački izbor. Jer, bošnjačka politika je danas skup nepismenih idiota kojima je glavna preo
Pazi molim te ekonomska, politička i sigurnosna situacija nikad nije bila gora, pa drugovi SDPovci zar nepostojanje vlasti u prošlom mandatu od skoro 18 mjeseci zbog tersluka vašeg bivšeg predsjednika uz podršku premijera FBiH vašeg današnjeg predsjednika nije bila veća kriza od ove danas, šta se promijenilo, da nije veća penzija, da nema manje nezaposlenih možda... šta, više kilometara autoputa, ma hajde ja uspjeha u pm. Vi i ovi iz Desteuktivne feonte ste uništili ideju ljevice na ovim prostorima, pokopali je politički sigurno za neko vrijeme, ne može se podmetanjima sujetom, reketom i terslukom rješavati problemi egzistencije scijalno ugroženih građana, a vi jadnici ne znate drugačije. Svakom ko vas bude branio kao odgovor na ovaj komentar, odmah postavljam pitanje Jasmina Imamovića Gdje je nestalo 20 miliona km koje ste primili u četiri godine? Ta Vaša megapovala ljevice će omogućiti megakantone i druge marifetluke SDA i HDZa
ŠTA KO ŽELI U 2016 ?-- EKSKLUZIVNO: HDZ FEDERALNU HRVATSKU REPUBLIKU, --- SNSD Federalnu republiku srpsku, ---- SDA TREĆI ENTITET,--------- SBB Fahro Radončić ZABRANU LEGALIZACIJE DROGA, ----- SDP NE ZNA NI SAM ŠTA BI, ------- ŽELJKO KOMŠIĆ DA IM SVIMA JEBE MATER !!
Osobno, mene u nadolazećoj 2016. samo interesiraju MEGAODVALE !
SDP extra opozicija , nikada za pozicije , uostalom Alija je i pravio SDP kao takvu projekciju (bezopasnu opoziciju kojoj i kad das vlast ne zna sta da uradi sa njom).
SDP je zarazan ko i umrtvljen bacil kuge ! A mladi lavovi o kojima bulazni Zlatko sviveć nose proteze !
Ima li da je ikome , cetitom i postenom insanu u Bosni i Hercegovini bolje i da kvalitetnije zivi od kako je SDA na vlasti. Izuzev onih sto lizu Bakira po nekim mjestima.
nema!
nema!
bakir bi dao i guzice samo da ima interes
UKINUTI KANTONE SKROZ!
I entitete!
eh komunjare tek došle sebi nakon poraza i shvatili da su oni zapravo opozicija
nisu oni jos dosli ni sebi ni drugome.... malo bi im izgleda bilo i pola svijeta al bi samo ubleharili..
@JoseDeLaMata - prije će se dogoditi ulica, te SRP i ČEKIĆ, pa onda vladavina soc demokratije. Sistemi narodnjaka i nacionalista se urušavaju ili kako kažu, prilagođavaju. Recimo kod nas je zamalo gotov papanluk PDP-a!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)