Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se kite tuđim perjem. Zahvalite gospodinu Šaroviću za sve što je uradio, a što vaši kadrovi nisu ni ublizu.
Izetbegovic: Amire kako ide to zaposljavanje, ja sam narodu obecao 100 000 radnih mjesta? Zukic; Dragi predsjednice, ima posla samo nema narod para!
Nije fer da članica GO SDA namješta tendere u JU, pa nikom ništa ima svega što nije fer, ali Vi obično izaberete politikanstvo da o njemu naprđujete.
Ufurali se.Ima dovoljno dimija i francuskih kapica na koje se oslanjaju ,tako da njihovi šlajpeci nikako nemogu biti ugrozeni.
opet sandzaklija http://www.faktor.ba/vijest/pretresi-u-sarajevu-privedena-jedna-osoba-zaplijenjena-droga-i-oruzje-258547
Opaaaa Fahro ga opasno nevadi....
Hocete vi u koaliciju sa sbb . vlaskom strankom .
@semir.leon u koaljiiiiiiiiciju sa fahrom.
Ne može biti ništa neprimjerenije od vas!
najbolje je, brate slatki da svi all together (čete/uje/muje) odemo na jednu dobru džumu, izljubimo se i najedemo, pobratimimio se iznova, i protjeramo amerikance, ciju, i visokog p., pa da jopet živimo k'o u stara dobra vremena! ;)
Eh moj brate cak su morali otici do Doboja da bi se obratili javnosti jer nisu imali nigdje blize 😂😂😂😂
SIPA da je uletila i pocela hapsit redom ,niko od ovih se ne bi ni protivio
Iamli još dodatne podrške za dvojac Čović- Dodik ?