Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par godina glumili gradjansko orjentisanu stranku, po Tuzli "hvatali" tuzlanske Srbe i Hrvate i u tome realno i uspijevali, uclanjivali ih i gurali na prvu liniju fronta, stavljali na liste i slicno. Tako su i profitirali u TZ, jer je to tuzlanski mentalitet. Danas je vise nego jasno da se radi o desnicarskoj bosnjackoj stranci, sto su i sami potvrdili naslovom u Avazu prije par dana "Najjaca BOSNJACKA koalicija u historiji". Thanks but no thanks.
Koalicija SBB-SDA do pobjede u Tuzli... :D Crvena armija će konačno kapitulirati ....
tesko nama ako pobijede glasajte za bilo koga samo ne za njih
Glavni odbor SBB-a o Lokalnim izborima: Koalicija sa SDA je jaka, najjača u historiji BiH
Da li stvarno neko misli da je Fahro Radoncic, posilni Bakira Izetbegovica kojem daje sve, stvarno sve izgradio zakonito i bez imalo kriminala. Naravno da nije, zato je SBB predvodnik lopovluka u novije vrijeme, gdje se koalicijom sa SDA placa sloboda Fahrudinu Radoncicu i zato SBB mora dati SVE. Ovima dati glas jeste pristanak da si dio udruzenog lopovskog poduhvata.
Papiri za inostranstvo ubrzo gotovi i pa pa i vi i vaše najjače koalicije. Narode bježimo odavde. Nema ovdje hljeba za nas.
Gdje ce Naser Keljemendi biti kandidat?
sve davno kalkulisano i pripremljeno na ovakav rezultat
@h8er kljuca i sisti ko pretis lonac, ko najveci izvor plina u BiH.:)))
@h8er_
U JEDINSTVU JE SNAGA!!!
Žene su hrabre jedino kad se radi o trpljenju. Hrabre pred životom generalno. Ali preuzeti inicijativu u "muškom" svijetu to je već druga priča. Najveći je problem što žene nisu svjesne svoje inteligencije i vrijednosti koje posjeduju, i dozvoljavaju da njima upravlja osjećaj inferiornosti...
@BehindGreenEyes ne lupetaj
..evo i njima nemože niko ništa, jači su od sudbine 😂😂😂😂😂😂😂
...interesi su vazda bili najjača vezivna sila. naravno, ne interesi naroda.