Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto volimo da kritikujemo komunalce kada ih iznenadi snijeg, mislim da sada zasluzuju da ih pohvalimo za dobro obavljen posao.
Svaka čast komunalci prvi put da vas snijeg nije iznenadio ha ha ha haaa
Jeste vi izlazili na ulice, otkada je Boric dosao za urednika sve nesta super, ma cistili su oni mozda po kuci a ovo je strasno, 14 mm snijega je po cestama jos uvijek..... Dodika za predsjednika posto nam je on za sve kriv.....
Morate shvatiti da zemlja nije dovoljno hladna da bi se snijeg na njoj mogao zadrzati jer protekli je dana bilo veoma toplo za ovo doba godine a naglo je poceo snijeg padati) ali sad se vec ohladila pa ako bi poceo ponovo padati teze bi se topio.A vi odmah hvalite komunalce koda su oni bukvalno ocistili sav snijeg (pa i oni su vidjeli da ce se snijeg brzo istopiti po cesti i trotuarima)
samo da glOva ne kisne
ma kakav crni snijeg... raznijela ga auta po putu nije bilo 5 cm snijega i mi docekali spremni hehehhe koji smo mi degeni sta da je 1 m palo ?
ma k.u.rac su oni ocisti...jesu gradske ulice,a sta je sa trotoarima,mi obicni gradjani mozemo se je.ba.ti...
Svaka čast radnicima iz Rad-a, ne samo u ovoj situaciji nego inače. Obavljaju veoma nezahvalan posao ali uvijek kako treba!
Dajte bolan, pa snijeg se na saobracajnicama sam istopio, koga ovi maslaju. Kad padne snijeg barem 30+cm onda nek izlaze sa hvalisanjem.
ne vazan subjekat, imal kakvih vijesti u vezi povratka istocno evropskog socijalizma i masovnih grobnica sirom istocne evrope? jer na to ciljaju sirovi-x.com :D
sacekajte da padne snjeg, zar vi ovo zovete snjegom!?
Ovo neće izaći na dobro.PRVI PUT U 15 GODINA komunalce NIJE \"iznenadio\" snijeg
Pisonja, ovo mjesto mi se ne svidja...
A NI JEDAN ZNAK SE NE VIDI!