Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pod EU i u poduniju tipa Beneluks samo Ex Yu verzija
Može se pretpostaviti šta to Izetbegović priča sa uticajnim evropskim liderima na ovim sastancima; NATO put Bosne i Hercegovine, EU-integracije, energetski i drugi razvojni projekti, itd. Zamislite Radončića i njegovih tema na sastanku sa ovim ljudima; "šverc, preprodaja nekretnina i džipova, narkotici, itd.
Thaqi dominira, a gdje je Rudonja zar genocidna nije drzava??:)))))
Sa većinom od ovih tesko da već mi mi ikada uci u EU. A El Bakir,nas vodi u propast. Doveo je Bosnu nad ambis i da se ,, Granade koaliciji,,njemu i scepu kepecu da mandat, sigurno bi se raspali.😋
Ovaj Bugarski Borisov ko izbacivac