Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikreta Abdića neka kremiraju i pošalju u tuti!!
Izraz jeste nov, ali koga briga kako ko govori, ima pravo na to, sve dok drugima ne osporava to pravo. Imaju svoj jezik i nek rade s njim sta hoce. Drugi isto tako mogu sta hoce. koliko je samo izraza u BiH koji nikada nisu postojali, pa su uvrsteni.
E, sta ces, mene nisu ucili u skoli da se izrazavam prostom recenicom, k`o indijanac!!! To vi sad tako ucite...
Ljudi ba oni su puni ko brodovi! Samo se raja glođe!
De ba prestani pisati romane! Da skretim, trebali bi se nekako drugacije dogovarati, pa izrucivati! Onaj ko ima dvojno drzavljanstvo znaci treba povlasten, jer zna da uvijek ima gdje pobjeci kao da nista nije uradio. Hrvati nek izruce tog Jelavica, mi Glavasa pa mirna Bosna!
Skinite ovog @a.....jpj covjece koda si samo ti na svijetu
Iskreno, niko ne moze povratiti te nesretnike koji su stradali, tako da sudbina doticnog nikog i ne zanima kao pojedinca, da li ce u zatvoru provesti zivot, ili u parlamentu...nego, zalosno je sto se desavaju stvari koje u nekom uredjenom drustvu ne bi smjele da se desavaju. Zarad ovih zivih i njihove buducnosti. Zarad sveopsteg dobra.I sto ste navalili na Babu...on izdrzava kaznu, kao i mnogi drugi. Da vidimo sta je sa ovima koji ne izdrzavaju.
A sto onda ne bi bjezali preko granica i vasi sitni kriminalci??? Pa, naravno...na izvol`e sve...kasnije moze Mesic da se izjsnjava kako zeli...kao da nije znao...ma, hajde, molim te, toliko mutav niko nije...sto rekli oni iz Dodikove stranke, vrijedjate inteligenciju prosjecnog gradjanina planete zemlje!!!
To ti je isto kao i ono sto procitah u vezi koncerta onog vaseg Tomsona u Becu...prvo su dozvolili, a onda se izgovaraju raznim nesporazumima, vjerovatno je tako da niko nece snositi nikakve posljedice...vrana vrani oci ne kopa! Gadna vremana su dosla, nema niko vise obraza, sve je podredjeno interesima a narodu se mazu oci raznim pricama!!! \"Ne vjeruj u moje stihove i rime...\"!!! Prljava politika, eto, to je to.
Ovom tipu su sudili jer su nekom morali suditi, previse ocigledno a i izvjesni pritisak mz. Eu i to...a onda su mu namjestili da pobjegne i da ne moze niko da ga ganja zbog vasih zakona. Jer, da je bilo stvarne volje, nikad ne bi ni pobjegao, more, koju granicu je presao, ko se tu pravi mutav? I sto bi i Babo bio u zatvoru, kad nije ovaj, i ni jedan drugi?
Sto sam provokator? Ehhhh, koliko je njih koji su uradili vise od Babe, tvoj Harisani ih ima vise na savjesti, garant, ali mu zbog toga ni dlaka ne pada s glave, cak je uvazeni clan vase, a i medjunarodne zajednice!!! Mene ne zanimaju te vase bla, bla price, imam pravo na svoje misljene. Uostalom, ko to kaze da je Babo ogrijesio dusu? Hrvatski sud??? Ma, znas koliko ja vjerujem vasim politickim sudovima??? Ni jedne jedine sekunde!!! Kad hoce nekom da sude, oni sude...kad hoce i moraju...inace, radi neke pravde, ni malim prstom niko ne mrda. Ma, smuci ti se zivot od licemjerja, bljak!!!
Da, kad vama treba - pravimo sporazum - kad nama treba, vasi zakoni ne dopustaju... Dudlajte ...
@a, Babu.... a zar ti je babo... poserem ti babu. konjino jedna, provokatoru.pa čovjece ti nemaš nijedan post konkretan, sve ti svodi na šprdanje, ajde javi se kada ti počnu rasti stidne dlačice. Ma vraćaj govno nazad, samo probleme moze napraviti.
hahah koji show na brdovitom balkanu...
Nek radi ko sta hoce...pa ovo su sve demokratska drustva, zar ne?? Uzas Uzas