Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ih masala svi primljeni preko oglasa i sa biroa za zaposljavanje.
Ma ovo samo reda radi,mislim ko još pita ove pobjegulje,pa jel
Da radite koliko pametujete ovdje bilo bi nam svima dobro de sad nas podjelite na jos jedan dio previse smo slozni e moje Bošnje ja mislim da nas um i razum i razmisljenje nemogu naj veci strucnjaci diagnozu ustanovit kako se mi lijecimo
Dzaba vi to brojite
Narode bjezite dok jos mozete
Zakonom bi trebalo zabraniti dijaspori da glasa...ako vec ne zivis ovdje koji k...c biras vlast onima koji zive i s njom se bore???
@plikavac nisu dijaspora, oni su državljani Bosne i Hercegovine.
@LucifersSon oni su dijaspora....koja dodje jednom dva puta godisnje da se najede i napije, napravi frizure i ode kod pedikera, popravi auto za male pare i stura nazad u uredjenu drzavu u kojoj zive.....nemaju oni pravo nama krojiti sudbinu koji zivimo ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U Kini, zemlji od 2 mlrd. ljudi elektronski izbori zavrse u 8 h, a rezultati poznati vec u 10. U BIH zemlji velicine malo veceg evropskog grada, izbori budu u oktobru a rezultati poznati u novembru.
BiH tempo
Ne znas ti sta je cejf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah pa ovo nidje nema 64 hiljade glasova jos ostalo a oni vec objavili finalne rezultate mati mila
Koliko dobivaju love ovi što broje i jesu li to članovi ili simpatizeri nekih stranaka? Ko zna koliko će ovo sve dugo trajati, pod hitno uvesti elektronsko glasanje, nećete više krasti na izborima i falsificirati izbornu volju građana!
meni je 6 KM satnica,8 sati,30 dana,odradi ostalo :D
kad je sve proslo i rezultati tu, onda se broje glasovi dijaspore. eto koliko vrijede ti glasovi....