Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio hiljadu godina u muci i bolesti ...
Nemoj tako budi bar malo čovek i kad je teško ne optužuj lažno na zemljaka svoga iz osvete i mržnje,a bez dokaza!!!
A PUSTIĆE ga 100 posto,zato što ne postoji nijedan dokaz da je Ratko Mladić to naredio i izvršio,kao što i nije!Neko ko ima porodicu pa ne bi druge ljude uništavao,bošnjaci i hrvati to su sve naši ljudi čiji su preci davno napustili PRAVOSLAVNU veru i ispisali se iz reda Srpskog naroda pod prisilom Okupatora!!!Jer teško je bilo opstati pod okupacijom kao Srbin za vreme ropstva pod različitim okupatorima!!!
Glup si, cigane. Da jento činienica dokazuje i naš jezik koji ste kopirali i još jedna činjenica da ste 99% izmješani sa romima aka ciganima. Pogledajte se, kafeniji ste od Dali Lame cigešo.
I da li ga pustuše, babune sa Urala?
Svi su spremni za rat na forumima i komentarima
Al da se glupi srbi ne mogu ograditi od monstruma i zlocinca ja stvarno to nmg da razumijem.
Ogradili li bi se kad bi bio zaista kriv?Al nije krivvv shvati to ma ko da si!Nevin je,sve je namešteno!Znam da je ceo rat na prostoru SFRJ bio namešten,nameštaljka KUME!!!