Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vezano za prvi komentar; jel' pijete neki lijek?
sto lazete ja sam bila tamo bicikl je dobio jedan drugi djecak i sve je bilo jako lose organizovano samo ste lovu pobrali od nekog... i uopste ovo djetenije bilo najbolje niti se birao najbolji na ovaj način.....laz i laz
Djecak koji je dobio bicikl se zove tako kako je napisano, sticajem prilika sam radio sa njegovim ocem godinama. I sve sto je napisano je tacno, jedino je novinarska forumulacija da je najuspjesniji bio taj i taj netacna jer Giro Bambino nije trka niti takmicenje. Sva djeca su pobjednici a najsredniji medju njima su izvlacenjem brojeva na kraju dobili poklone. Zasto mislite da je bilo lose organizovano ? O kojoj lovi govorite?
Izvolite pogledajte galeriju na https://www.facebook.com/girodisarajevo i vidjecete 117oro sretne djece, o kakvoj losoj ogranizaciji govorite?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
baba Vanga je 2004. rekla da će mali Zeid biti za olimpijade!!! Zapamtite šta sam rekla!!!
Najljepse zene svijeta http://womenworldnice.freshcreator.com/