Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem vam mater cetncku.....
Sljedbenici Miloseviceve ideologije na djelu i onih koji tu ideologiju podrzavaju.
Tuzno je to sto Hrvati ne mogu nikad da odole zlocinackim poduhvatima vec stalno trce za istim da mnogo ne zaostanu. Kad su Srbi napravili genocid i porusili sve dzamije ,Hrvati se nisu mogli pomiriti stim da se ne takmice u fasistickoj ludoti pa su srusili stari most u Mostaru. Trka u zlocinackim poduhvatima u toku.
Ove balije samo znaju da kukaju. Majku vambalijsku primitivnu.
Tražite pmpmoć PUZIGAĆE, VITALNI NACIONALNI INETERES !
A šta drugo očekivati od pripadnika đikanskogenocidnog plemena sa Karpata ? Uredno su nas zasipali granatama nepune 4 godine i sada bi kao trebali da osude izjavu jedne četnikuše. Pozdrav iz SLOBODNOG Sarajeva
Hrvatski korpus ocekivano..suzdrzan...
Jednostavno, Kad nam vece drzava ne funkcionise ,Majke Srebrenice pokrenuti tuzbu za rasnu netrpeljivost i govor mrznje. Kad nadlezni sud donese odluku nek gospodja Radeta stisne pa izadje iz Srbije. To je bruka da drzava placa milione nadri advokatima za zastupanje kriminalaca po sluzbenoj duznosti a nema se para za ovakve stvari.
Sramotno suzdržani! Bruka od ljudi!
Politički poeni. Idemo dalje, do nacionalističke pobjede, fašizma i td. Jebte je više, šta sa policajcima i tužilaštvom u slučajevima sa smetnim ishodom, a koji nisu radili kako valja? Poserem joj se na grob, idemo dalje.
Stvarno sramota, da se ni oko ovoga ne može postići dogovor. Hajde, za Srbe je i očekivano, ali hrvatski delegati suzdržani, pa nevjerovatno. Dodik i Čović svezali zastave.
Sda sa Izmetbegovicem unistila BiH pokrali sve sto se moglo pokrasti,i sada bi na ovaj nacin na kupe predizborne poene uzalud vam trud Kriminalci
Opet srbi sebi na obraz udaraju, dokle!
Jedni druge drže na vlasti, samo bacaju blato, ovceee
Genjac pokusava neke jeftine poene da uzme , a SDA retardirana kao i ona
Mene zanima zašto tužilaštvo nikada ne diže optuženice protiv nekih članova SDA kao npr. pranje novca, utaju poreza, krađu, ubistva, organizirani kriminal,.... Zato što je tužilaštvo na uzici SDA i može sa uzice dosegnuti dokle mu gazda dopustu J"BEM TI PRAVNU DRŽAVU, GDJE JE ONA VRUĆEG SRCA, HLADNE GLAVE I ČISTIH PRSTIJU