Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kenjac hajd bolan idi u penziju, na vlasti si i kradeš od kako znam za sebe, kako te više nije stid đubre lopovsko
zasto zlogumdzija i proncic nisu cestitali dan ARBiH?? Jeli oni ARBiH ne dozivljavaju svojom??? A, mozda kad bude dan genocidne vrs onda ce cestitati.
Karikatura...
Evo jedan link o liderima naših stranaka: http://www.zabavimo.se/teme/strumf-interview.php Da neobjašnjavam, pročitajte sami.
kenjac;za primjer kreni od sebe i svojih kolega!
Eto sad imate komisiju koja se opet može (ne)baviti onim što joj je posao, kao i predhodna.
Stranka ti je u sukobu interesa, NAROD ZNA ko ga je opljačkao i ogulio mu kožu. Godinama otimate i stavljate u svoje đepove.
ja sam cuo da je lagundzija optimistican glede situacije :)))
Jesu i nasli koga ce izabrati za predsjednika komisije. Genjac zvani nesposobnjakovic.
hahhhaah pa covjek stalno u sukobu interesa pa je valjda strucnjak zato ga i postavili :D
Ovaj Genjac je vazda kenjac bio :)
i pojavi se Genjac, spsitelj...aj ne seri kao da nisi ti clan SDA koja je toliko dobrih stvari osptruirala u ovom periodu
Ko treba da se bavi Fadile. Ja mozda !?!?!?!?.Bavio bi se ja,i to rado za tvoju platu !!!... Ali ne moze se na red od Kenjaca i kompanije. Pozdrav cyber departmentu partije !.
Ti si Genjac s pameću svojom u sukobu interesa. Idi na vikendicu ( koju imaš i to deluxe, siguran sam) i poštedi nas destruktivne politike i jeftine priče.
Rece Kenjac i ostade ziv (na zalost).
Kenjac ma šta ti pričaš?