Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi Genjca bio svjedok kad se pisala povelja Kulina bana
genjac može biti pradjed Bećirović tenkre!
Šta je ovaj valjao državi da je sisa 30 godina ?
Ne brinite, kad zavrsi sa Parlamentom za 4-5 god, karijera mu zapocinje u Domu naroda, vidjet cete vi onda
Ako se ostavlja onda ide na štetu SDA. Ta stranka ima problema sa EU i SAD. Nemože se indetifikovati sa zapadnom demokratijom.
Joj Genjca. Ja mislio umro.davno
Kenjac.
nisu to nikavi razgovori vec osnovna prava
Sram te bilo patriota! Znaš li jesi li poš'o il' si doš'o? Vrti par istih fraza stoljećima, a narod glup da gluplji biti ne može! Dok je ovakvog naroda, Halide a.s., ne boj se za budućnost - svooju!
Vodi li genjac još mlade SDA, nisam u toku
Eki,Halid genjac...Ma zajebajete se,priznajte da se zajebajete
Svaki Bosnjak zna da Dzaferovic i Genjac intelektualno i profesionalno vrijede vise od desetina becirevica,konakovica,forti,niksica,magazinovica,campari i ostalih politikanata. Imali su nekad Durakovica i Lagumdziju koji su imali kapacitet za drzavni nivo,svi ovi poslije su nivo opcinskog vijecnika,eventualno kantonalnog.
Jel ovo predsjednik mladih sda
Ovaj parazit je iscijedio cijeli radni staž nekih stotinjak radnika! Mamu im parazitsku... ☠
Genjčev JMBG je 3, slovima(tri)😂
Plola vjeka uhljeba Kenjca
Halid bi i kao mumija primao novac sa budžeta
Je , sa alkosom Komšićem će doći mirnija vremena .Ako bude ponovno izabran apsolutan otpor državi , od novorođenčeta pa do djeda i bake.Imamo pravo na to, idioti koji su instalirali i birali Komšića to pravo nam daju.